אפרסקים טריים ועוגת שמנת כפרית
אפרסקים טריים ופאי כפרי שמנת הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חטיפי אפרסקים וקרם, אפרסקים טריים ופאי שמנת, ו גלידת אפרסק טרייה אפרסקים בניחוח וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או לסכל.
מערבבים יחד את האפרסקים, סוכר חום, קמח, קינמון, אגוז מוסקט, ומיץ לימון בקערה גדולה עד בשילוב.
על משטח משוריין היטב, באמצעות מערוך מקורפל קל, לגלגל את הבצק עוגה לעיגול גדול, על 12 עד 14 אינץ ' בקוטר. הזז את עיגול הבצק אל תבנית האפייה המוכנה. צנן את הבצק מגולגל במקרר עד המשרד, כ -15 דקות. כפית את תערובת הפרי על מרכז הבצק עוזב גבול 1 אינץ'. מקפלים את הקצוות של הבצק על הפרי, מקפלים את הבצק, ולאחר מכן מנקדים את המילוי פירות עם חתיכות חמאה. מברשת קלה את הבצק עם ביצה מוכה, ומפזרים סוכר.
אופים את העוגה עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, 25 עד 30 דקות. לכסות אם הקרום חומים מהר מדי. אפשר לעוגה להתקרר מעט.
מגישים חם עם גלידת וניל שעועית או לצד קצפת טרי.
בקערת ערבוב, לערבב יחד את הקמח ואת המלח; לחתוך או לעבוד את החמאה לתוך הקמח עם האצבעות שלך או עם בלנדר מאפה עד שיש לך גושים בגודל אפונה גדולים מפוזרים ברחבי. לחלופין, דופק את הבצק במעבד מזון, או לערבב במערבל לעמוד עם מצורף ההנעה במהירות נמוכה.
מוסיפים את מי הקרח לאט תוך ערבוב עם מזלג, או במעבד מזון או מערבל, עד רק בשילוב. תיזהר לא להעמיס על הכסף. מחלקים את הבצק ל 2 דיסקים, לשטח ולקרר כל אחד לפחות 15 דקות.