קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

אפרסקים מהירים ועוגת צימוקים זהובים

אפרסקים מהירים ועוגת צימוקים זהובים
המתכון אפרסקים מהירים ועוגת צימוקים זהוב מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מרהיב טבעוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 220 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חבילה, פלפל, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 32%. מתכונים דומים: אפרסקים כבושים וצימוקים זהובים, סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, ו ירוק עם צימוקים זהובים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים אפרסקים קפואים 8 על 8 צלחת אפייה זכוכית, להפשיר במיקרוגל במשך 3 דקות על גבוה. בזמן שהאפרסקים מפשירים, תכיני את ציפוי הסנדלר. בקערה, לשלב את תערובת הביסקוויט עם 1/2 כוס מים, מערבבים עד משולב היטב אבל לא overwork. בקערה אחרת לשלב 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 כפית קינמון, אגוז מוסקט, allspice, פלפל, קמצוץ של מלח וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
תערובת ביסקוויטתערובת ביסקוויט
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
אפרסקאפרסק
צימוקיםצימוקים
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
3
הסר אפרסקים מהמיקרוגל ולשלב עם תערובת הסוכר בתבנית אפייה. למעלה אפרסקים מתובלים עם ביסקוויט לערבב, להשתמש באצבעות שלך ללחוץ עד אפילו. למעלה ביסקוויט לערבב עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת ביסקוויטתערובת ביסקוויט
שקדיםשקדים
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מיקרוגלמיקרוגל
4
מערבבים קינמון וסוכר הנותרים יחד ומפזרים על הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
5
אופים עד סנדלר העליון הוא מוצק וקל זהוב אפרסקים הם מבעבעים וחמים, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חם כמו שהוא או עם גלידה וקצפת אם יש לך קצת על היד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
גלידהגלידה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.