המתכון אפרסקים מהירים ועוגת צימוקים זהוב מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט מרהיב טבעוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 220 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חבילה, פלפל, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 32%. מתכונים דומים: אפרסקים כבושים וצימוקים זהובים, סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, ו ירוק עם צימוקים זהובים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים אפרסקים קפואים 8 על 8 צלחת אפייה זכוכית, להפשיר במיקרוגל במשך 3 דקות על גבוה. בזמן שהאפרסקים מפשירים, תכיני את ציפוי הסנדלר. בקערה, לשלב את תערובת הביסקוויט עם 1/2 כוס מים, מערבבים עד משולב היטב אבל לא overwork. בקערה אחרת לשלב 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 כפית קינמון, אגוז מוסקט, allspice, פלפל, קמצוץ של מלח וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
תערובת ביסקוויט
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
אפרסק
צימוקים
מוסקט
פלפל
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
מיקרוגל
קערה
3
הסר אפרסקים מהמיקרוגל ולשלב עם תערובת הסוכר בתבנית אפייה. למעלה אפרסקים מתובלים עם ביסקוויט לערבב, להשתמש באצבעות שלך ללחוץ עד אפילו. למעלה ביסקוויט לערבב עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת ביסקוויט
שקדים
אפרסק
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מיקרוגל
4
מערבבים קינמון וסוכר הנותרים יחד ומפזרים על הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים
קינמון
סוכר
5
אופים עד סנדלר העליון הוא מוצק וקל זהוב אפרסקים הם מבעבעים וחמים, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מגישים חם כמו שהוא או עם גלידה וקצפת אם יש לך קצת על היד.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.