אפרסקים מנטה עם אננס-גלידת קוקוס
אפרסקים מנטה עם אננס-קוקוס גלידה היא ללא גלוטן מנה צדדית. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, קישוטים: ענפי מנטה, מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: נענע נקטרינות עם אננס-גלידת קוקוס, קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ו שיבולת שועל עם אפרסקים וקוקוס.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים אפרסקים; מפזרים סוכר חום ומיץ לימון על אפרסקים, ומקפלים בעדינות עד מעורבב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 עד 4 דקות או עד אפרסקים להתחיל לשחרר את המיץ שלהם.
הסר מהחום; מערבבים במטבעה.
לחלק ולגרוף גלידה לתוך 8 מנות מנות אישיות. למעלה באופן שווה עם פרוסות אפרסק חמות, ומגישים מיד.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו גלידת קוקוס אננס Hagen-דאז.