אפרסקים ' נ ' עוגת קרם
זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי מאוד התקציב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 20%, וזה די רע. אפרסקים, עוגות קרם, אפרסקים, עוגות קרם, ו אפרסקים ' נ עוגת קרם דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
קו 9 אינץ'. עוגת צלחת עם תחתון מאפה; לקצץ מאפה אפילו עם קצה של צלחת. בקערה גדולה שלבו את הסוכר, הקמח, הטפיוקה והמלח. מניחים בצד 2 כפות שמנת.
שלב את יתרת השמנת עם וניל; מוסיפים לתערובת הסוכר.
הוסף אפרסקים; לזרוק לציפוי.
יוצקים תערובת אפרסק לקרום.
מרדדים את המאפה שנותר; הכינו קרום עליון סריג. חותם וחליל קצוות.
מברישים בקרם שמור; מפזרים סוכר נוסף.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 50-55 דקות או עד להזהבה ומבעבעת (מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 30 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך). מצננים על רשת. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![כרמים קציר מאוחר ריזלינג]()
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.