קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

אפרסקים ' נ ' קרם ברים

אפרסקים ' נ ' קרם ברים
אפרסקים ' נ ' קרם ברים דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 149 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית שקדים, קמח, חמאה וגבינת שמנת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני בלתי ניתן לשיפור של 9%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פיצ'ס ' נ ' קרם ברים, אפרסקים ' נ ' קרם ברים, ו אפרסקים, עוגות קרם ברים.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע. מגלגלים את דף הבצק של הסהר למלבן. לחץ על הצדדים התחתונים ומעט למעלה של 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גיליון בצקגיליון בצק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים 5 דקות. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת, סוכר ותמצית לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים על קרום. כפית פאי מילוי מעל שכבת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
בקערה קטנה מקציפים קמח וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים שקדים; מפזרים מעל מילוי אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
7
אופים 25-28 דקות או עד שהקצוות מזהיבים. מצננים במחבת על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חותכים לסורגים. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד מבעבע יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
מוסקטו ורוד מבעבע יחף מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מוגש הכי טוב צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה תוסס יש ניחוחות וטעמים של יסמין כתום מנדרינית משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!