אפרסקים ' נ ' קרם ברים
אפרסקים ' נ ' קרם ברים דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 149 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית שקדים, קמח, חמאה וגבינת שמנת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני בלתי ניתן לשיפור של 9%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פיצ'ס ' נ ' קרם ברים, אפרסקים ' נ ' קרם ברים, ו אפרסקים, עוגות קרם ברים.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע. מגלגלים את דף הבצק של הסהר למלבן. לחץ על הצדדים התחתונים ומעט למעלה של 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
אופים 5 דקות. מצננים לחלוטין על רשת.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת, סוכר ותמצית לתערובת אחידה.
מורחים על קרום. כפית פאי מילוי מעל שכבת גבינת שמנת.
בקערה קטנה מקציפים קמח וסוכר חום.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים שקדים; מפזרים מעל מילוי אפרסק.
אופים 25-28 דקות או עד שהקצוות מזהיבים. מצננים במחבת על רשת.
חותכים לסורגים. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד מבעבע יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![יחף שמפניה ורוד מוסקטו]()
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
מוסקטו ורוד מבעבע יחף מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מוגש הכי טוב צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה תוסס יש ניחוחות וטעמים של יסמין כתום מנדרינית משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!