אצבעות עוף בקרקר מצופה בקרקר אפוי
אצבעות עוף מצופות קרקר אפויות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, ביצים, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: אצבעות עוף אפויות שומשום עם קטשופ Sriracha, דבש גרהם קרקר אצבעות עוף, ו דג בקלה אפוי מצופה בקרקר חמאה ועשב.
הוראות
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע. מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה ומניחים אותה בצד.מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל; מניחים בצד.
מערבבים את פירורי הקרקרים, שמן זית, ומלח ופלפל נמדדים בצלחת רדודה.
מניחים את הביצים בצלחת רדודה שנייה ומכים קלות עם מזלג כדי לשבור אותם. טובלים את חתיכות העוף בביצים, המאפשר כל עודף לטפטף, ואז לטבול אותם בתערובת קרקר, מפנה וטופח כדי לקבל את הפירורים לדבוק.
מניחים את חתיכות העוף המצופות על המדף מוכן.
אופים עד העוף הוא אטום ברחבי ונרשם 74° על מדחום מיידי לקרוא, על 15 דקות.
מגישים עם רוטב הטבילה הרצוי.