אצבעות עוף מצופות תפוחי אדמה
אצבעות עוף מצופות תפוחי אדמה עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 633 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, ביצה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו ארוחה מחבת אחת: אצבעות עוף מצופות קוקוס עם טריזי תפוחי אדמה שום רוזמרין, אצבעות עוף מצופות שקדים, ו אצבעות עוף מצופות שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים שבבי במעבד מזון, ומניחים בצלחת רדודה.
מניחים קמח כוס 3/4 בצלחת רדודה.
מערבבים את החלב והביצה בצלחת רדודה.
מפזרים עוף עם מלח; לדלות בקמח. לטבול עוף בתערובת חלב; לדלות שבבי קרקע.
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי עוף; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום. חזור עם שאריות שמן ועוף.