פורל של גסטון Amandine
דג הטרוטה של גסטון הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 946 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל סדוק, פטרוזיליה, לקישוט: לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. מתכונים דומים: פורל Amandine, פורל Amandine, ו פורל Amandine.
הוראות
מברשת פורל עם 2 כפות מיץ לימון, ומפזרים פלפל סדוק.
להמיס 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף 2 פורל, ומבשלים 6 עד 8 דקות, מפנה פעם אחת, או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
הסר מגש הגשה, ולשמור חם. חזור על הנוהל עם חמאה וטרוטה שנותרו. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת; מוסיפים שקדים, ומטוגנים עד הזהב. מערבבים 1/4 כוס מיץ לימון ופטרוזיליה; לשפוך על פורל.