קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אקלר

אקלר
Éclairs עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. גשו לסופר וקנו שעועית וניל, גאנש שוקולד, חלמונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פחזניות, פחזניות, ו Éclairs.

הוראות

1
קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. באמצעות עיפרון וסרגל, סמן בקלות 18 1-by-5 אינץ ' מלבנים כמו תבניות עבור צנרת את éclairs. להתאים שקית מאפה עם בינוני (1/2-או 5/8 אינץ') קצה עגול.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2
מחממים התנור ל 218°. בסיר בינוני, לשלב את החלב, מים, חמאה, סוכר ומלח. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
באמצעות כף עץ, מערבבים את הקמח ומערבבים אנרגטית על אש נמוכה עד שהבצק עבה מאוד ומתרחק מצדי המחבת, כ -3 דקות. חלק מהלחות צריכה להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. הכה במהירות בינונית במשך 1 דקה, ואז להתחיל להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם. עצור לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לאחר כל הביצים מתווספות, להעלות את המהירות למהירות גבוהה והכה במשך 1 דקה להוסיף קצת אוויר נוסף כדי לבנות מבנה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מעבירים חלק מהבצק לשקית האפייה. בזהירות צינור רצועות גבוהות של בצק כדי להתאים את התבניות. הרצועות צריכות להיות על 3/4 אינץ ' גבוה, כך שהם עולים מספיק. כאשר הם כל צנרת, מברשת כל éclair עם ביצה לשטוף באמצעות מברשת מאפה. מברשת בעדינות את החלק האחורי של מזלג לאורך כל éclair לעשות חריצים לאורך אותם. זה עוזר להם לאפות באופן שווה. אתה יכול לגרד מחדש צינור כל טעויות, אבל הם לא יעלו די גם כן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים את הבצק במשך 15 דקות מבלי להפריע. לכבות את התנור ולהשאיר את éclairs בפנים עד שהם השחמה ולהרגיש אור וחלול, 20 עד 25 דקות יותר. מיד לנקב כל קצה של éclairs עם הקצה הגדול של צ ' ופסטיק לשחרר את הקיטור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להעביר את éclairs כדי מתלים תיל ולתת מגניב לחלוטין.
8
כדי לסיים את éclairs, להתאים שקית מאפה עם קצה עגול 1/4 אינץ ' ולמלא כל אחד עם קרם מאפה כי כבר חטף חלקה. בזהירות למלא את éclair עם קרם מאפה, צנרת אותו לתוך החור בסוף מבלי לתת לו לחלחל החוצה, אבל לוודא שיש קרם מאפה לאורך כל éclair.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
לחמם את הגנאש עד שהוא זורם בקלות. אתה יכול להוסיף קצת מים חמים אליו כדי לדלל אותו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
יוצקים את הגנאש לקערה רדודה. טובלים את החלק העליון של כל éclair מלא גנאש חם, לתת את טפטוף עודף. הגדר את éclairs המוגמר על מדפים תיל להתייבש. לאחר ganache יבש, לשרת את éclairs מיד או לקרר עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
יוצקים את החלב לסיר בינוני. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים לתוך החלב.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
שים את השעועית בחלב גם כן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מחממים את החלב עד שכמעט רותחים (בועות יתחילו להיווצר בקצוות). לכסות ולתת תלול במשך 1 שעה אם הזמן מאפשר, אחרת להמשיך לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, סוכר, קורנפלור עד חלקה. מניחים את הקערה על מגבת מטבח או משטח לא דומם ומטבילים את הביצים תוך כדי שפיכת כ 1/2 כוס חלב חם לתוכם כדי למזג. בהדרגה לשפוך את שאר החלב, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים את התוכן של הקערה לתוך המחבת ולהגדיר על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה איטית, על 2 דקות. מיד מסננים את הקרם מאפה דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל נקי. להיפטר שעועית וניל או לשטוף ולהשתמש בו מחדש.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
בואו קרם מאפה להתקרר לטמפרטורת החדר, 10 דקות, ולאחר מכן לטאטא את החמאה. אתה רוצה את החמאה להיות משולב ללא נמס.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מכסים את קרם הבצק בניילון נצמד, לוחצים עליו ישירות על פני השטח של הקרם כדי למנוע היווצרות עור. מקררים עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה עד 3 ימים.עבור קרם מאפה שוקולד: חם 2 כפות גנאש שוקולד עבור כל 1 כוס קרם מאפה. מערבבים אותם יחד עד incorporated. להכניס למקרר עד שיתקרר לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
מערבבים את השוקולד ואבקת הסוכר בקערה חסינת חום. בסיר מעל חום בינוני, להביא את השמנת לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד שהסוכר מומס. קן הקערה על פני מחבת של מים רותחים כדי להפוך ביין-מארי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חום, ערבוב, עד שכל השוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
הסר את הקערה מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
לטאטא את החלמונים יחד בקערה חסינת חום קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים על 1/2 כוס של תערובת שוקולד נמס לתוך החלמונים תוך whisking, כדי למזג אותם.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את תערובת חלמון ביצה מחוסמת בחזרה לתוך המחבת של שוקולד להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
יוצקים את גנאש חם דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
השתמש ganache מיד, או להעביר מיכל אטום להכניס למקרר עד 2 שבועות. גנאש לא קופא טוב.הערה: כאשר גנאש הוא מקורר, זה מהר מתקשה מוצק. לחמם גנאש למזיגה או הפצה, לגרוף לתוך קערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה במשך 1 דקה. לאחר מכן, מיקרוגל על כוח 50 אחוז עבור מרווחים של 10 שניות, ערבוב בין כל אחד, עד גנאש מגיע העקביות הרצויה. בדרך כלל תצטרך להוסיף 1 או 2 כפות של מים חמים כדי לשחרר גנאש קר. עבור ברק מבריק, הוא צריך לחזור למיקסר עבור מכות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה