ארבע פרובינציות לחם סודה חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ארבעה פרובינציות לחם סודה חום. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 145 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה ... לא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: לחם סודה חום, לחם סודה חום, ו לחם סודה אירי חום.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים שני דפי אפייה.
לטאטא יחד את הביצה,חלב חמאה, ומולסה בקערה עד מעורבב באופן שווה; להפריש. מערבבים יחד את קמח החיטה המלא, קמח רב תכליתי, סובין, קרם טרטר וסודה לשתייה בקערה גדולה נפרדת, ועושים באר במרכז.
יוצקים את תערובת החמאה לתוך הבאר, ומערבבים עד לקבלת בצק רך. מערבבים את צימוקים זהובים, ולאחר מכן להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב, ללוש 8 עד 10 פעמים לפני חלוקת שני כדורים עגולים.
מניחים את הכדורים על סדיני האפייה ומשתמשים בסכין חדה כדי לחתוך x עמוק 1/2 אינץ ' לתוך צמרות כדורי הבצק.
מניחים את הכיכרות לתנור שחומם מראש, ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
אופים במשך 25 עד 30 דקות עד חום זהוב. לעטוף את הכיכרות במגבות כותנה קלות במשך 10 דקות לאחר שהם מוסרים מהתנור.