קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ארבעה פלפל-ג'לי תפוחים

ארבעה פלפל-ג'לי תפוחים
אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, פקטין פירות כדור, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ג'לי תפוח-פלפל, צלי חזיר וכרוב ניצנים עם מכונת ג'לי של הכדור זיגוג ג' לי מתוק תפוח, ו ג'לי פלפל חריף, כולכם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצע את השלבים 1 עד 4 של הוראות שימורים, באמצעות חמש צנצנות בגודל ליטר.
2
חלפיניו. זרע וקוביות דק מספיק כדי להפוך 1/4 כוס (ראה הערות). קוצצים גס הנותרים jalapeos (לא זרע); אתה צריך 2 כוסות. ליבה וקוצצים גס תפוחים; אתה צריך 5 1/2 כוסות. גזע, זרע, וקוצצים גס פלפלים צהובים; אתה צריך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
לשימור,לשימור,
3
במחבת 8 עד 10 ליטר, לשלב ג ' לאפיוס קצוץ גס, תפוחים, פלפלים צהובים; חומץ; ו 1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות; להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים רכים כאשר פירסינג, כ 10 דקות. לחץ בעדינות על תערובת באמצעות מסננת בסדר להגדיר על קערה גדולה; להשליך תערובת ירקות או לשמור לשימושים אחרים. לשטוף ומחבת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לשימור,לשימור,
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להחזיר את הנוזל למחבת; להוסיף jalapeos לקוביות, פלפלים אדומים וירוקים, חמאה (אם שימוש), ופקטין. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בסוכר; כאשר תערובת קורות חיים רותחים, מערבבים בדיוק 2 דקות אם באמצעות MCP פקטין (1 דקה אם באמצעות ג 'לי בטוח או ג' לי פירות כדור).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פקטיןפקטין
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום באופן מיידי.
6
דלג וזרוק כל קצף מג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
7
בצע את השלבים 5 עד 11 של הוראות שימורים, עוזב 1/4 אינץ ' של headspace בכל צנצנת ועיבוד צנצנות במשך 5 דקות (ראה הערות).
1
מוסיפים חמאה לריבות וג ' לי כדי למנוע היווצרות קצף במהלך הבישול. אם אתה להשמיט את החמאה, לרפרף את הקצף לפני מצקת ריבה או ג ' לי לצנצנות. המתכון יניב בערך 1/4 כוס פחות.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה
2
מדוד את כל הסוכר לקערה לפני תחילת המתכון. מתכונים רבים לשימורים קוראים לנפח גדול של סוכר להתווסף כאשר תערובת כבר רותחים; מדידת קדימה מפשטת צעד זה ומונעת טעויות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
השתמש בסרגל כדי למדוד נפח. כמה מתכונים קוראים לתערובת להיות מופחת על ידי כמות מסוימת. כדי לברר זאת בקלות, הכנס סרגל עץ נקי לתוך המחבת לפני הבישול ולמדוד כמה רחוק את התערובת מגיעה. לאחר מכן מבשלים לפי ההוראות עד שהוא מצטמצם באחוזים שצוינו. לדוגמה, אם תערובת לא מבושל אמצעים 4 אינץ 'במחבת מתכון אומר להפחית בחצי, לבשל אותו עד 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות