קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות52
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארוגולה, אגס וקסדייה תפוח אדמה אדום עם תפוח בלסמי רדוקוס

ארוגולה, אגס וקסדייה תפוח אדמה אדום עם תפוח בלסמי רדוקוס
ארוגולה, אגס & קווסאדייה תפוחי אדמה אדום עם תפוח בלסמי רדוקוס הוא צמחוני ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. 185 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, אגס, שמן קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו Quesadilla אגס (Quesadilla de Pera), הודו ראובן קסדייה עם אגס, ו אגס, ברי וקסדייה דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בואו נתחיל.מחממים תנור ל 177°. פורסים את תפוחי האדמה ומניחים בצלחת תבשיל זכוכית עם כ 2 כפות מים בתחתית. צלי תפוחי אדמה במשך כ -10 דקות. פרוס אגס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
צלחת תבשיל זכוכיתצלחת תבשיל זכוכית
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.