ארוגולה עם לבבות דקל, אשכוליות וזיתים נרפאו בשמן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוגולה עם לבבות של כף יד, אשכולית, זיתים שמן נרפא. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 217 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ארוגולה, פתיתי פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארוגולה עם לבבות דקל, אשכוליות וזיתים נרפאו בשמן, אשכוליות ולבבות של סלט דקל, ו אשכוליות, לבבות של סלט דקל ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
דק grate1/2 כפית. התלהבות מהאשכולית; להפריש. חותכים רק מספיק מהחלק העליון והתחתון של האשכולית כדי לחשוף את הפרי. העמד את האשכולית בקצה חתך אחד וחתוך את כל הקליפה והדופן הלבן. עבודה מעל קערה, לחתוך את הקטעים מן הממברנות, לתת להם ליפול לתוך הקערה. ואז, מעל קערה אחרת, לסחוט את הממברנות כדי לקבל כל מיץ שנותר.
חותכים כל מקטע לשלישים. בקערה קטנה, להקציף 2 Tbs. של מיץ אשכוליות שמורות ואת ההתלהבות עם שמן, חומץ, רוזמרין,פתיתי פלפל אדום, 1/4 כפית. מלח, וקורט פלפל. בקערה קטנה, מערבבים את מקטעי האשכוליות, לבבות דקל וזיתים עם 2 קילו. של ההלבשה. לזרוק את ארוגולה ופטרוזיליה בקערה גדולה עם קמצוץ נדיב של מלח 3 Tbs. של ההלבשה. מחלקים את ארוגולה בין 4 צלחות, העליון עם הלבבות של תערובת דקל, טפטוף עם ההלבשה הנותרים, אם תרצה.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות