קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

ארוגולה פיסטוק פסטו עוף

ארוגולה פיסטוק פסטו עוף
עוף פסטו פיסטוק ארוגולה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 515 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם חצי וחצי, עוף, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו פסטו פיסטוק ארוגולה, סלט תאנים וארוגולה עם פסטו פיסטוק, ו פסטו ארוגולה פיסטוק לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שוטפים את העוף מתחת למים קרים ומייבשים. להחליק את האצבעות מתחת לעור השד בעדינות ליצור כיס באורך של שני השדיים. מתבלים את החלק הפנימי של החלל ב 1/2 כפית כל מלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים את הארוגולה ו -5 שיני השום למעבד מזון המותאם ללהב. דופק 3 עד 4 פעמים, ואז מוסיפים 1/2 כפית מלח ופלפל, סוחטים פנימה מיץ של 1/2 לימון ודופק 3 עד 4 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את הגבינה והפיסטוקים, וכשהמעבד פועל מזלפים פנימה את שמן הזית. לגרד את הצדדים ואת הדופק עוד כמה פעמים. התאם תיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
עבדו בעדינות מחצית מהפסטו מתחת לעור השד. שמרו את החצי השני של הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
הכניסו את חצי הלימון השני לחלל יחד עם 2 שיני השום הקלופות הנותרות. משפשפים את העוף בכל כף 1 מהחמאה. מתבלים את החלק החיצוני של העוף במלח ופלפל שנותרו. תוחבים את קצות הכנף מתחת לציפור, ומסבכים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מכניסים את העוף, על צדו, לתבנית צלייה ומכניסים לתנור חם. צולים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות, מסובבים עוף לצד השני וצולים עוד 15 דקות. הופכים בזהירות עוף על גבו (צד השד כלפי מעלה), מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס וצולים למשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, התחל לצלות אותו עם מיצי המחבת. חזור על הפעולה עד לסיום העוף ומדחום לקריאה מיידית רושם 165 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוציאים את תבנית הצלייה מהתנור, מניחים את העוף על לוח גילוף ואוהל אותו בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר את השומן על החלק העליון של מיצי המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
שים את תבנית הצלייה על מבער על אש בינונית והוסף 1/3 כוס מהפסטו השמור. מערבבים ומשלבים אותו במיצי התבנית יחד עם כל החלקים שעלולים להיות בתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
מקציפים את הקורנפלור ואת חצי וחצי בקערה קטנה ומוסיפים אותו לאט למחבת. מערבבים ללא הרף עד שהתערובת מתחילה להסמיך. להתאים את התבלינים, אם יש צורך, ושופכים אותו לתוך קערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
חותכים את העוף, מסדרים אותו על מגש הגשה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק