עוף פסטו פיסטוק ארוגולה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 515 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם חצי וחצי, עוף, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו פסטו פיסטוק ארוגולה, סלט תאנים וארוגולה עם פסטו פיסטוק, ו פסטו ארוגולה פיסטוק לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שוטפים את העוף מתחת למים קרים ומייבשים. להחליק את האצבעות מתחת לעור השד בעדינות ליצור כיס באורך של שני השדיים. מתבלים את החלק הפנימי של החלל ב 1/2 כפית כל מלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4
4
מוסיפים את הארוגולה ו -5 שיני השום למעבד מזון המותאם ללהב. דופק 3 עד 4 פעמים, ואז מוסיפים 1/2 כפית מלח ופלפל, סוחטים פנימה מיץ של 1/2 לימון ודופק 3 עד 4 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
חזה עוף רוטיסרי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את הגבינה והפיסטוקים, וכשהמעבד פועל מזלפים פנימה את שמן הזית. לגרד את הצדדים ואת הדופק עוד כמה פעמים. התאם תיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
עבדו בעדינות מחצית מהפסטו מתחת לעור השד. שמרו את החצי השני של הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
7
הכניסו את חצי הלימון השני לחלל יחד עם 2 שיני השום הקלופות הנותרות. משפשפים את העוף בכל כף 1 מהחמאה. מתבלים את החלק החיצוני של העוף במלח ופלפל שנותרו. תוחבים את קצות הכנף מתחת לציפור, ומסבכים את העוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מכניסים את העוף, על צדו, לתבנית צלייה ומכניסים לתנור חם. צולים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות, מסובבים עוף לצד השני וצולים עוד 15 דקות. הופכים בזהירות עוף על גבו (צד השד כלפי מעלה), מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס וצולים למשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, התחל לצלות אותו עם מיצי המחבת. חזור על הפעולה עד לסיום העוף ומדחום לקריאה מיידית רושם 165 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוציאים את תבנית הצלייה מהתנור, מניחים את העוף על לוח גילוף ואוהל אותו בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר את השומן על החלק העליון של מיצי המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
שים את תבנית הצלייה על מבער על אש בינונית והוסף 1/3 כוס מהפסטו השמור. מערבבים ומשלבים אותו במיצי התבנית יחד עם כל החלקים שעלולים להיות בתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
12
מקציפים את הקורנפלור ואת חצי וחצי בקערה קטנה ומוסיפים אותו לאט למחבת. מערבבים ללא הרף עד שהתערובת מתחילה להסמיך. להתאים את התבלינים, אם יש צורך, ושופכים אותו לתוך קערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות