ארוגולה פסטו, ריקוטה ופיצה מוצרלה מעושנת
ארוגולה פסטו, ריקוטה ופיצת מוצרלה מעושנת עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. גשו לסופר וקנו ארוגולה, עגבניות שזיפים, ריקוטה חלקית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו ארוגולה פסטו, ריקוטה ופיצה מוצרלה מעושנת, ארוגולה, ריקוטן ופיצה מוצרלה מעושנת, ו פיצה עם פסטו, ריקוטה ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים גיליון אפייה עם קמח תירס.
במעבד מזון, תערובת ריקוטה, שום, מלח ופלפל עד חלקה.
הוסף מוצרלה וארוגולה. דופק לשלב.
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק פיצה לתוך מעגל 14 אינץ'; להעביר גיליון אפייה.
מורחים תערובת ריקוטה על גבי, משאיר גבול 1 אינץ'. למעלה עם עגבניות ורסס עם שמן.
אופים 15 עד 16 דקות, עד הקרום הוא זהוב.