ארוגולה, שומר וסלט עדשים ירוק מ 'ריבר קוטג' ויג
ארוגולה, שומר, סלט עדשים ירוק מ 'נהר קוטג' ירקות נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 161 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך גרידת לימון, עלה דפנה, עדשים ירוקות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו הטרוטה בגריל של נהר קוטג'עם שומר, שומר, ארוגולן וסלט תפוחים ירוקים, ו סלט עדשים ירוק עם אספרגוס, תפוח ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העדשים בסיר ולהוסיף הרבה מים. מביאים לרתיחה ומבשלים לרגע בלבד, ואז לנקז. החזירו את העדשים למחבת ושפכו פנימה מספיק מים כדי לכסות אותם.
מוסיף את עלה המפרץ, בצל, וגבעולי פטרוזיליה, אם משתמשים. להחזיר לרתיחה עדינה מאוד ולבשל לאט במשך כחצי שעה, עד רך אבל לא רגשני.
בינתיים, כדי להפוך את ההלבשה, לשים את השמן, מיץ לימון, חרדל, גרידת לימון, וסוכר בצנצנת עקף בורג, מתבלים עם מלח ופלפל, ולנער עד emulsified.
כאשר העדשים נעשים, לנקז אותם היטב להשליך את עשבי תיבול ובצל. בעוד עדיין חם, לשלב עם חצי טוב של ההלבשה. השאר עד מגניב, ואז לטעום ולהתאים את התיבול; אתה יכול להוסיף קצת יותר מלח, סוכר, פלפל, או מיץ לימון במידת הצורך.
לקצץ את השומר, הסרת השכבה החיצונית הקשוחה (אלא אם השומר הוא צעיר מאוד טרי). חציית הנורה (s) אנכית, ולאחר מכן לחתוך דק ככל שתוכל, קצה לבסיס.
מחלקים כשני שלישים מהעדשים בקערות מנה רחבות. לפזר על ארוגולה ושומר ולטפטף על שאר ההלבשה. לפזר את העדשים שנותרו מעל ולשרת.