ארוחת בוקר ברוסקטה
ארוחת בוקר ברוסקטה יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם בגט, תחליף ביצה נוזלי, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו ארוחת בוקר ברוסקטה, ארוחת בוקר ברוסקטה, ו ארוחת בוקר ברוסקטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
שים חמאה בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. כיסוי ומיקרוגל עד נמס, כ -15 שניות. תניח בצד.
באמצעות סכין משונן חדה, לחתוך בזהירות באגט לפרוסות בעובי 16 אינץ'. (בטל את הקצוות או שמור לשימוש אחר.) לרסס תבנית אפייה גדולה עם ספריי nonstick ומניחים באופן שווה את הלחם על הסדין.
באמצעות מברשת מאפה, באופן שווה מברשת כל פרוסת לחם עם חמאה מומסת ומפזרים אבקת שום.
אופים בתנור עד חם ופריך, כ 8 דקות.
בינתיים, להביא מחבת מרוסס עם ספריי nonstick לחום בינוני גבוה על הכיריים.
להוסיף תחליף ביצה לטרוף עד שהוא מבושל בעיקר, כ -3 דקות.
מוסיפים עגבניות ובזיליקום למחבת וממשיכים לטרוף עד מבושל לחלוטין, על 1 דקה.
באופן שווה להפיץ תערובת ביצה מקושקשת בין פרוסות לחם אפוי. אם אתה רוצה, מתבלים במלח ופלפל. תהנו!