ארוחת בוקר קציץ בשר
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, קציץ בשר לארוחת בוקר עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 26 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 215 קלוריות . , אתה מקבל מנה עיקרית המגישה 16. היא מובאת לך על ידי Allrecipes. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם אבקת חלב, ביצים, הודו טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . עם ציון של 70% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קציץ בשר עטוף בייקון , קציץ בשר גרמני Falscher Hase , וחבילות קציצות בשר בודדות .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 8x11 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הודו הטחון, ה-TVP, אבקת החלב והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים פנימה את הפלפלים הירוקים, הבצל, הסלרי והתרד. מתבלים בפלפל שחור ומרווה. מהדקים את התערובת לתבנית המוכנה.
אופים במשך שעה בתנור שחומם מראש, או עד שהמרכז יציב והמיצים צלולים.
מניחים לעמוד כמה דקות לפני שפורסים ל-16 פרוסות.