ארוחת ברטוורסט דורשת כ -55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 529 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -37 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 5 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. גשו לסופר וקנו פטריות, ברטוורסט מקורי, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. עם ציון ספונקולרי של 66% , המנה הזו טובה. דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
עבור כל אחת משתי חבילות נייר כסף, סדרו עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 17 אינץ' על 15 אינץ') על משטח שטוח.
ציוד שתשתמש בו
צנצנות כל אחת) פטריות שלמות, סחוטות
2
חותכים פרחחים לשלישים. מחלקים את הפרחחים, תפוחי האדמה, הגזר, הבצל והפטריות באופן שווה בין שני חתיכות נייר הכסף השכבתיות. מנקד בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 קילו תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזיר
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
מפזרים תערובת מרק, רוטב סויה ופלפל. הביאו קצוות של נייר כסף יחד; מכווצים כדי לאטום, ויוצרים שתי חבילות גדולות. אטום היטב; לפנות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 מעטפה (1 אונקיה) תערובת מרק בצל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 23-28 דקות מכל צד או עד שהירקות רכים והנקניק כבר לא ורוד.