קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל טלה עם טוסטים מנגולד ושום-פטרוזיליה

תבשיל טלה עם טוסטים מנגולד ושום-פטרוזיליה
תבשיל טלה עם טוסטים Chard השוויצרי שום-פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 485 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך גזר, גרידת תפוזים, chard שוויצרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית נסו מטגנים שומנים בשווייץ עם שמן זית, שום ופטרוזיליה, Rack של כבש עם Chard שוויצרי, ו Cioppino עם עגבניות קלויות וטוסט שום-פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 27
2
במרכז חתיכה כפולה רובדי 5 אינץ 'של גזה לחה, לשלב את פורצ' יני, טימין, גרידה כתומה, אנצ 'ו צ' ילה, עלה דפנה וסלרי. לקשור לחבילה מסודרת עם חוט מטבח. חתוך את כל cheesecloth עודף מחרוזת מן זר garni.
מרכיבים שתצטרך
3
ב 12 אינץ', אמייל תבשיל ברזל יצוק, חום 2 כפות של שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומבשלים 2 שוקים מעל חום מתון עד להשחמה, 7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את הטלה לקערה וחוזרים עם שוקי הטלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים 2 כפיות של שמן הזית הנותר, הבצל ושלושה רבעים של השום הטחון לתבשיל. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העגבניה ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 3 דקות. מערבבים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי. החזירו את נקבי הטלה לתבשיל, ושיכנו אותם בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את המים ואת זר garni ולהביא לרתיחה עדינה. מכסים את השוקיים עם גיליון נייר קלף ואת המכסה ואופים במשך 1 שעה. סובב את השוקיים, לכסות שוב עם הקלף ואת המכסה ואופים במשך 1 שעה ארוכה יותר, או עד הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8
בינתיים, בסיר בינוני של מים רותחים מומלחים, לבשל את הגזר עד במכרז, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הגזר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הלפת לסיר ומרתיחים עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
העבר לקערה.
11
מוסיף את השוויצרי chard לסיר ו blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
12
מסננים, קוצצים גס ולהעביר לקערה.
13
להעביר את השוקיים לקערה ולתת להתקרר מעט. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
14
מבשלים את צלימת הנוזל מעל חום מתון, ברפרוף את פני השטח מדי פעם, עד מופחת מעט, על 5 דקות. לסחוט את זר garni לתוך הנוזל, ואז להשליך אותו.
מרכיבים שתצטרך
15
הסר את הבשר מן השוקיים.
מרכיבים שתצטרך
16
לחתוך או לקרוע אותו לחתיכות בגודל ביס ולהחזיר אותו לתבשיל.
17
מוסיפים את הגזרים, הלפת והשר השוויצרי, ומתבלים את התבשיל עם מלח ופלפל; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
18
מסדרים את פרוסות באגט על תבנית אפייה ומברשת עם 1 כף שמן הזית הנותר. בקערה, לשלב את שמן הזית הנותר ושום עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
19
מורחים את תערובת שום פטרוזיליה על הפרוסות ואופים במשך 7 דקות, או עד קלוי. חצי את טוסטים לרוחב לשרת עם התבשיל.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

1חתיכה 3 אינץ 'של אנצ' ו צ'ילהחתיכה 3 אינץ 'של אנצ' ו צ'ילה9אינצ ' יםפרוסות עבות בגט מלא פריך חיטה מלאהפרוסות עבות בגט מלא פריך חיטה מלאה1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, לחתוך לחתיכות 1 על ידי 1/3 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1 על ידי 1/3 אינץ1צלע סלרי, חצייה מרובעתצלע סלרי, חצייה מרובעת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה8שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2קילוגרםצלעות כבש, שומן קצוץצלעות כבש, שומן קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1רצועהרצועת 3 אינץ ' של גרידה כתומהרצועת 3 אינץ ' של גרידה כתומה1( חצילים)בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)Chard שוויצרי, stemmedChard שוויצרי, stemmed4עלי קורניתעלי קורנית1גדולקלוף עגבניות, זרע וקצוץקלוף עגבניות, זרע וקצוץ227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לפת, קלופים וחתוכים לפתלפת, קלופים וחתוכים לפת9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב