תבשיל טלה עם טוסטים Chard השוויצרי שום-פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 485 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך גזר, גרידת תפוזים, chard שוויצרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית נסו מטגנים שומנים בשווייץ עם שמן זית, שום ופטרוזיליה, Rack של כבש עם Chard שוויצרי, ו Cioppino עם עגבניות קלויות וטוסט שום-פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 27
2
במרכז חתיכה כפולה רובדי 5 אינץ 'של גזה לחה, לשלב את פורצ' יני, טימין, גרידה כתומה, אנצ 'ו צ' ילה, עלה דפנה וסלרי. לקשור לחבילה מסודרת עם חוט מטבח. חתוך את כל cheesecloth עודף מחרוזת מן זר garni.
מרכיבים שתצטרך
3
ב 12 אינץ', אמייל תבשיל ברזל יצוק, חום 2 כפות של שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומבשלים 2 שוקים מעל חום מתון עד להשחמה, 7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את הטלה לקערה וחוזרים עם שוקי הטלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים 2 כפיות של שמן הזית הנותר, הבצל ושלושה רבעים של השום הטחון לתבשיל. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העגבניה ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 3 דקות. מערבבים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי. החזירו את נקבי הטלה לתבשיל, ושיכנו אותם בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את המים ואת זר garni ולהביא לרתיחה עדינה. מכסים את השוקיים עם גיליון נייר קלף ואת המכסה ואופים במשך 1 שעה. סובב את השוקיים, לכסות שוב עם הקלף ואת המכסה ואופים במשך 1 שעה ארוכה יותר, או עד הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8
בינתיים, בסיר בינוני של מים רותחים מומלחים, לבשל את הגזר עד במכרז, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הגזר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הלפת לסיר ומרתיחים עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
העבר לקערה.
11
מוסיף את השוויצרי chard לסיר ו blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
12
מסננים, קוצצים גס ולהעביר לקערה.
13
להעביר את השוקיים לקערה ולתת להתקרר מעט. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
14
מבשלים את צלימת הנוזל מעל חום מתון, ברפרוף את פני השטח מדי פעם, עד מופחת מעט, על 5 דקות. לסחוט את זר garni לתוך הנוזל, ואז להשליך אותו.
מרכיבים שתצטרך
15
הסר את הבשר מן השוקיים.
מרכיבים שתצטרך
16
לחתוך או לקרוע אותו לחתיכות בגודל ביס ולהחזיר אותו לתבשיל.
17
מוסיפים את הגזרים, הלפת והשר השוויצרי, ומתבלים את התבשיל עם מלח ופלפל; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
18
מסדרים את פרוסות באגט על תבנית אפייה ומברשת עם 1 כף שמן הזית הנותר. בקערה, לשלב את שמן הזית הנותר ושום עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
19
מורחים את תערובת שום פטרוזיליה על הפרוסות ואופים במשך 7 דקות, או עד קלוי. חצי את טוסטים לרוחב לשרת עם התבשיל.