ארוחת ערב: Momofuku סטייק Ssäm
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: Momofuku סטייק Ssäm. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 629 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-270 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, בצל ירוק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו ארוחת ערב: Momofuku כרוב ניצנים, ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית, ו ארוחת ערב: סטייק מוקסיקנה (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית מקפיא, לשלב את מיץ התפוחים, רוטב סויה 1/2 כוס, בצל, שום, ושמן שומשום.
מוסיפים את הסטייק ופונים למעיל. להשרות במשך 40 דקות בטמפרטורת החדר (או עד 24 שעות בקירור).
בעוד הבשר marinates, לשלב את הבצל הירוק, זנגביל, שמן, חומץ שרי, ומלח לטעום בקערה. מערבבים היטב לשלב.
במעבד מזון קטן, לעבד את קמחי לתוך מחית.
הכן גריל או לחמם מחבת גריל על גבוה.
הסר את הסטייק מן המרינדה והגריל לנדיר בינוני, 5-10 דקות בהתאם לעובי החתך. במשך הדקות הראשונות, למרוח עם המרינדה כדי להחדיר יותר טעם זיגוג החיצוני.
הסר את הסטייק למגש ולאפשר לו לנוח במשך חמש דקות מלאות. פרוסה נגד התבואה בזווית של 30 מעלות לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'.
מגישים את הסטייק עם פירה קמחי, רוטב ג ' ינג ' ר בצל ירוק, אורז ועלי חסה לעטיפה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה