ארוחת ערב: Scaloppine חזיר עם חמאה חומה סלסה ורדה
ארוחת ערב: Scaloppine חזיר עם רוטב חמאה חום ורדה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 597 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך אנשובי, מלח ופלפל, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: Scaloppine חזיר עם לימון, צלפים, ארוגולה קצוץ, Scaloppine חזיר עם סלסה שומר ורדה, ו ארוחת ערב: עוף עם פלפלים קלויים וסלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר. כאשר מבשלים, לטאטא את קמח התירס במרץ עד שהוא מתחיל להתעבות. מתבלים עם מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שמנת ורכה. מערבבים במים במידת הצורך כדי לשמור על עקביות רופפת. ממש לפני ההגשה, מוסיפים 2 כפות חמאה ורוב הפרמזן, שומרים קצת לקישוט.
בינתיים, לשלב את השום, שמן זית, אנשובי במעבד מזון קטן. דופק לקצוץ אותו היטב, ולאחר מכן להוסיף את עשבי תיבול ודופק עד עשבי תיבול קצוצים דק ויש לך עשב y, להדביק דמוי פסטו.
הניחו את פרוסות החזיר על קרש חיתוך בין שני יריעות פלסטיק לעטוף ולהלום אותם בעדינות עד 1/8 אינץ ' עבה. מתבלים במלח, ואז מעלים אותם בקמח. לנער את עודף ולמקם אותם על תבנית אפייה.
מגישים את החזיר על פולנטה והכפית את הרוטב על זה. למעלה עם פלפל שחור סדוק טרי ופרמזן שנותר.