ארוחת ערב: אספרגוס אביב וחשיש בייקון
ארוחת ערב: אספרגוס אביב וחשיש בייקון נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. אם יש לך אספרגוס, ביצים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: אספרגוס ובייקון על טוסט בחמאה, ארוחת ערב: פסטה עם עשבי תיבול האביב, ו ארוחת ערב: תפוחי אדמה משחימים חשיש עם זרעי שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים בייקון למחבת ברזל יצוקה גדולה מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא השחמה פריך, כעשר דקות.
הסר בייקון עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת, מערבבים היטב עד שהם מצופים בשומן שניתנו, ולאחר מכן להפיץ אותם לתוך שכבה אחת. מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים בלי לערבב עד שמשחימים קלות על הקרקעית. באמצעות מרית, להפוך את תפוחי האדמה ולבשל עד השחמה קלה. המשך בתהליך זה עד שכל הצדדים הם השחמה קלה, על 15 דקות בסך הכל.
מוסיפים בצל למחבת ומערבבים היטב. מבשלים עד הבצלים מתרככים, כחמש דקות.
מוסיפים את האספרגוס, מערבבים היטב, ולאחר מכן מכסים את המחבת. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אספרגוס הוא פריך ועדין, חמש עד שמונה דקות. להחזיר את הבייקון למחבת, לערבב, ולתת לבשל לרגע עד חם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
ממיסים חמאה במחבת שאינה מקל להגדיר על חום בינוני. לפצח את הביצים למחבת ומבשלים עד הלבנים נקבעים, שלוש עד ארבע דקות.
מחלקים את החשיש בין ארבע צלחות, ומעל כל אחד עם ביצים מטוגנות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.