קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ארוחת ערב: אספרגוס אביב וחשיש בייקון

ארוחת ערב: אספרגוס אביב וחשיש בייקון
ארוחת ערב: אספרגוס אביב וחשיש בייקון נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. אם יש לך אספרגוס, ביצים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: אספרגוס ובייקון על טוסט בחמאה, ארוחת ערב: פסטה עם עשבי תיבול האביב, ו ארוחת ערב: תפוחי אדמה משחימים חשיש עם זרעי שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים בייקון למחבת ברזל יצוקה גדולה מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא השחמה פריך, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר בייקון עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת, מערבבים היטב עד שהם מצופים בשומן שניתנו, ולאחר מכן להפיץ אותם לתוך שכבה אחת. מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים בלי לערבב עד שמשחימים קלות על הקרקעית. באמצעות מרית, להפוך את תפוחי האדמה ולבשל עד השחמה קלה. המשך בתהליך זה עד שכל הצדדים הם השחמה קלה, על 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים בצל למחבת ומערבבים היטב. מבשלים עד הבצלים מתרככים, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את האספרגוס, מערבבים היטב, ולאחר מכן מכסים את המחבת. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אספרגוס הוא פריך ועדין, חמש עד שמונה דקות. להחזיר את הבייקון למחבת, לערבב, ולתת לבשל לרגע עד חם. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
ממיסים חמאה במחבת שאינה מקל להגדיר על חום בינוני. לפצח את הביצים למחבת ומבשלים עד הלבנים נקבעים, שלוש עד ארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחלקים את החשיש בין ארבע צלחות, ומעל כל אחד עם ביצים מטוגנות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(קיבלר)(קיבלר)
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה