ארוחת ערב: בוריטוס קוריאני
ארוחת ערב: בוריטוס קוריאני יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 612 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אורז, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: דגים קלויים קוריאנים, ארוחת ערב: עוף מטוגן קוריאני, ו ארוחת ערב: קוריאני ברביקיו Bulgogi בשר (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את רוטב הסויה, שום, זנגביל, סוכר חום, רוטב פלפל אדום, פתיתי פלפל אדום, חומץ יין אורז, ושמן שומשום בקערה.
מוסיפים את בשר החזיר דק ומניחים בצד לפחות 30 דקות.
מחממים מחבת ברזל גדולה מעל חום גבוה. כאשר חם מאוד, לזרוק חזיר במרינדה יחד עם המרינדה. מערבבים כל הזמן עד השחמה ובישל דרך.
הסר את הבשר ולהמשיך לבשל את המרינדה עד מעובה, אולי עוד דקה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.