מתכון ארוחת ערב: בשר חזיר Tenderloin עם דובדבן טרי וצ'ילה Salsan מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1284 קלוריות, 188 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן צמחי, פילה חזיר, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב דובדבנים מתובל, ארוחת ערב: בשר חזיר Tenderloin à la Mexicana, ו ארוחת ערב: כריך בשר חזיר.
הוראות
1
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
שלב חצי כוסברה ושאלוט, 4 כפות של מיץ ליים, ושמן צמחי בשקית פלסטיק resealable עם החזיר. להשרות בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, מפנה מדי פעם.
בינתיים, בקערה בינונית לשלב כוסברה נותרת, שאלוט, ומיץ ליים עם שאר החומרים. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל ומאפשרים לשבת בעוד בשר חזיר marinates לפתח את הטעמים.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. הבלאסקו דה Baquedano Swinto Malbec גפן הישן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.