ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות)
מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, לחם כפרי עבה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ארוחת ערב: צ'וריסו וביצים, ארוחת ערב: ביצים שלוקות ים תיכוניות, ו ארוחת ערב הלילה: ראגו מרוקאי עם ביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375ºF. במחבת גדולה או בסיר, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני מטגנים את השום והבצל עד חום קל, כעשר דקות.
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, ואז נמוך יותר לרתיחה ומבשלים 20 דקות, עד שהרוטב מתעבה.
אופים חשופים במשך 12-15 דקות, עד שהלבנים נקבעים והחלמונים עדיין קצת נוזליים. בחמש הדקות האחרונות של הבישול, לשים את הלחם בתנור כדי טוסט.
מגישים את הביצים עם רוטב על טוסט, העליון עם Parmigiano-רג ' יאנו.
טפטוף עם שמן זית ומגישים מיד.