מוסיפים את השום וחלפיניו ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את הכמון ותפוחי האדמה. מערבבים היטב לשלב ולהמשיך לבשל כמו טוסט כמון, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
7
מוסיף את מי בישול קינואה לסיר, יחד עם חצי הבצל הירוק. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
החזירו את הקינואה לסיר יחד עם התרד, הבצל הירוק שנותר והכוסברה. מבשלים 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהוסיף את הפטה. מצקת לתוך קערות ומגישים עם ביצה קצוצה כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)