ארוחת ערב הלילה: פול עם קישואים בגריל וקרוטונים תוצרת בית
ארוחת ערב הלילה: שעועית פאבה עם קישואים בגריל וקרוטונים ביתיים Garlicky עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 938 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו כמה בגט, טימין, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו ארוחת ערב: בוקטיני עם פול, ארוחת ערב: פסטה עם פול, פלפל אדום ובייקון, ו ארוחת ערב הערב: תבשיל עוף עם מורל, פול, ותפוחי אדמה באביב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים את פולי fava שנחשפו עד השעועית הם רק במכרז, על 5 דקות.
מעבירים לקערה מלאה במי קרח כדי לקרר אותם במהירות ולהגדיר את הצבע, ואז להחליק את השעועית מעורם ולהניח בצד.
בינתיים, להקציף יחד 2 כפות של שמן זית עם 1 ציפורן של שום טחון, טימין, וכפית מלח.
מוסיפים את הלחם וזורקים למעיל, ואז אופים במשך 10 דקות, ערבוב פעם באמצע.
לקצץ את הקצוות של קישואים לחתוך אותם לרצועות, ואז לטפטף עם שמן זית וכמה צביטות של מלח.
מחממים מחבת גריל מרופדת (או מחבת רגילה תעבוד) על חום גבוה וסורג או מבשלים את הקישואים במשך כ 2 דקות/צד, עד מבושל אבל לא רגשני. אפשר להתקרר, ואז לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
לזרוק את קישואים, פול, נענע עם השום הנותר, מיץ לימון, כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, ואז עוברים לקערות ולמעלה עם קרוטונים וגבינת פרמזן.