ארוחת ערב הלילה: פנקייק קישואים עם שמיר ריקוטה טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: פנקייק קישואים עם שמיר ו ריקוטן טרי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 472 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מי סודה, גבינת ריקוטה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פנקייק ריקוטה עם לימון, ארוחת ערב: קפליני עם ריקוטה טרייה, ו אני לא יכול לעשות את זה, אני לא יכול לעשות את זה, אני לא יכול לעשות את זה, אני לא יכול לעשות את זה, אני לא יכול לעשות את זה, אני לא יכול לעשות את זה..
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הריקוטה עם גרידת לימון, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. אם הריקוטה נראית יבשה מדי, מערבבים מעט מים ו / או שמן זית.
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד קמח ומי סודה כדי להפוך את הבלילה חלקה. מגררים קישואים על פומפיה או באמצעות מעבד מזון, ומערבבים לתוך הבלילה עם פרמזן, מלח ושמיר.
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד מנצנץ. סקופ את הבלילה קישואים עם כפית רדודה, רחבה לתוך המחבת ולשטח אותם בזהירות לתוך פנקייק דק במחבת ללא צפיפות (לא יותר מארבע בכל פעם). לבשל, לדפדף פעם אחת, עד הזהב, על 4 דקות לכל צד.