פאפה אל פומודורו
פאפן אל פומודורו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 590 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מניית בקר, לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו Pappan Al Pomodoro, Pappan Al Pomodoro, ו Pappan al Pomodoro (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את 2 שיני שום במחצית וחום ב 2 כפות שמן. ברגע שהם מתחילים להפוך צבע, מוסיפים את העגבניות, שפע של בזיליקום, מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים 15 דקות ולאחר מכן מוסיפים את המניה הרותחת. כאשר זה הגיע לנקודת רתיחה שוב, להוסיף את הלחם פרוס דק ולהמשיך לבשל במשך 15 דקות נוספות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. לאחר 1 שעה, מערבבים את כל בקפדנות כך הלחם מתפורר לחלוטין.
מגישים חם או פושר, מוסיפים מגע של שמן זית כתית מעולה ועלי בזיליקום טריים. בלי גבינה.