ארוחת ערב הלילה: פסטה alla Burina (פסטה עם רוטב כפרי)
ארוחת ערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה ברוטב כפרי) עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 775 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, אפונה טרי, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: Pastan alla נורמה, ארוחת ערב הלילה: Pastan Alla Puttanesca, ו ארוחת ערב: Pastan alla Vongole (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני ומוסיפים את הבצל והשום. כמו הבצל מתחיל חום, מוסיפים עגבניות עם מיץ. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מבשלים כ -20 דקות, שוברים את כל העגבניות עם כף עץ.
בינתיים, לדקור את הנקניקיות ולבשל בעדינות ביין במחבת אחרת.
הסר את הנקניקיות מהיין כדי להתקרר, ולאחר מכן מסננים את תערובת היין/בשר חזיר לתוך העגבניות. חותכים את הנקניקיות לתוך סיבובים, הסרת המעטפת ראשונה אם תרצה בכך.
מבשלים את הפסטה בשפע מים מלוחים, ומוסיפים את האפונה הטרייה לעגבניות בו זמנית (אם משתמשים בהקפאה, מחכים כמה דקות לפני ההוספה). זמן קצר לפני הפסטה נעשית, להוסיף את הנקניק לרוטב כדי להתחמם דרך.
מסננים את הפסטה, שומרים קצת מים, מוסיפים לרוטב העגבניות וזורקים למעיל.
מוסיפים מעט מי פסטה להרטיב, במידת הצורך.