קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ארוחת ערב הלילה: פסטה alla Burina (פסטה עם רוטב כפרי)

ארוחת ערב הלילה: פסטה alla Burina (פסטה עם רוטב כפרי)
ארוחת ערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה ברוטב כפרי) עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 775 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, אפונה טרי, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: Pastan alla נורמה, ארוחת ערב הלילה: Pastan Alla Puttanesca, ו ארוחת ערב: Pastan alla Vongole (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני ומוסיפים את הבצל והשום. כמו הבצל מתחיל חום, מוסיפים עגבניות עם מיץ. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מבשלים כ -20 דקות, שוברים את כל העגבניות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עגבניות שלמותעגבניות שלמות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בינתיים, לדקור את הנקניקיות ולבשל בעדינות ביין במחבת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את הנקניקיות מהיין כדי להתקרר, ולאחר מכן מסננים את תערובת היין/בשר חזיר לתוך העגבניות. חותכים את הנקניקיות לתוך סיבובים, הסרת המעטפת ראשונה אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מבשלים את הפסטה בשפע מים מלוחים, ומוסיפים את האפונה הטרייה לעגבניות בו זמנית (אם משתמשים בהקפאה, מחכים כמה דקות לפני ההוספה). זמן קצר לפני הפסטה נעשית, להוסיף את הנקניק לרוטב כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייהאפונה טרייה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מסננים את הפסטה, שומרים קצת מים, מוסיפים לרוטב העגבניות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מוסיפים מעט מי פסטה להרטיב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מגישים באופן מיידי.