ארוחת ערב הלילה: תפוחי אדמה מתוקים וגרוייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: תפוח אדמה מתוק ו Gruyère Turnovers. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 987 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חתיכות מגולגלות, עלי טימין, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו "תפוחי אדמה מתוקים וגרוייר", ביג-אצווה בטטה וגרוייר איבודים, ו ארוחת ערב: פנקייק בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 204°.
יוצקים את השמן לסיר בינוני וחום על בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 8 דקות.
מוסיף את chard השוויצרי, ומבשלים עד נבול, על 5 דקות.
העברת תערובת לקערה גדולה.
מערבבים בטטה מגוררת, Gruyère, טימין טרי, 1/2 כפית מלח, וקורט של פלפל שחור.
בואו מגניב במשך כמה דקות.
חותכים את קרום העוגה לשניים, כך שיש לך ארבעה עיגולים וחצי. כפית על 1/2-כוס תערובת בטטה בצד אחד של כל חצי מעגל, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מקפלים את הבצק מעל crimp הצדדים. באמצעות סכין, לחתוך שלושה פתחים בחלק העליון של המחזור. חזור עם שלושת המעגלים האחרים.
שבור את הביצה לתוך קערה, והצלף במזלג.
מברשת את החלק העליון של כל מחזור עם ביצה. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ומניח את הפיתולים על גבי.
אופים בתנור עד גילגולי הם חום זהוב, 20 עד 25 דקות