הלזניה של מיסי
לזניאן של מיסי היא מנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 669 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 70 אוכלים וטבחים. אם יש לכם פירורי לחם, ביצים, בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עגבניות במרינדה של מיסי, עוגות הלימון והאוכמניות של מיסי, ו כדורי חמאת הבוטנים של דודה מיסי.
הוראות
במחבת בגודל בינוני מבשלים בשר בקר טחון. לאחר שהבקר שחום מוסיפים בצל קצוץ ופלפל ירוק, פטריות ומערבבים עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה את פחית רוטב העגבניות.
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, מחצית מגבינת המוצרלה הגרוסה, גבינת הקוטג', גבינת הריקוטה, החלב ופירורי הלחם.
להרכבה, מצפים תחתית של תבשיל קדירה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם שליש מתערובת הרוטב.
שכב אטריות לא מבושלות מעל.
מוסיפים עוד שליש מהרוטב, ואז מחצית מתערובת הגבינה. חזור על שכבות עם אטריות, גבינה ורוטב.
מפזרים מעל את גבינת המוצרלה הגרוסה שנותרה.
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 45 דקות.
מניחים לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה ניתן לזווג עם קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -14 דולר.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פרי פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווי סנג ' ובזה קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשר, עופות וגבינות קשות.