ארוחת ערב הערב: Taquitos de Papa
מתכון ארוחת ערב: Taquitos de Papan מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 829 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חסה, שיני שום, תפוחי אדמה עם שעווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: ארוחת ערב: Pad לראות Ew, ארוחת ערב: אטריות דן דן, ו ארוחת ערב: בון בון צ'יקן.
הוראות
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר בינוני. מכסים במים, והופכים את החום לגבוה. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח. ברגע שהוא מגיע לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים כ 10 דקות, או עד תפוחי האדמה הם במכרז. שמור 1/3 כוס מים תפוחי אדמה. ואז לנקז את תפוחי האדמה במסננת, ולאחר מכן לזרוק בקערה גדולה.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מניחים מחבת ברזל גדולה מעל חום בינוני. טוסט קל chiles guajillo במשך 30 שניות עד דקה בכל צד. ודא שהם לא לשרוף.
מעבירים לקערה ומכסים במים חמים.
תן להם להשרות במשך 15 דקות.
מוסיפים את השום הלא מצופה למחבת. לזרוק לעתים קרובות ומבשלים 5 עד 10 דקות, או עד השום הוא מושחר קלות ורך.
בואו להתקרר לרגע, ולאחר מכן להסיר את העורות.
לנקז את chiles guajillo, וקרע לחתיכות 1 אינץ'. לזרוק בבלנדר יחד עם השום ומי תפוחי האדמה. להתמזג היטב. מסננים את התערובת דרך מסננת בקערה גדולה לזרוק עם תפוחי אדמה. מחלקים את התערובת לתוך 12 ערימות קטנות.
מחלקים את מסא טרי לתוך 12 כדורים בגודל שווה. לשטח את הכדורים בין שתי חתיכות פלסטיק לעטוף באמצעות עיתונות טורטייה. כאשר שטוח, בזהירות להסיר את חתיכת הפלסטיק העליונה.
מניחים ערימה אחת של תערובת תפוחי אדמה לכיוון החלק התחתון של מאסה. באמצעות ניילון נצמד, מגלגלים את החלק התחתון של ה-masa כלפי מעלה כלפי מעלה. לקלף בחזרה את עטיפת הפלסטיק מלמטה.
מגלגלים חלק עליון לכיוון החלק התחתון כדי ליצור חבילה בצורת סיגר שמכסה לחלוטין את המילוי. חזור על 11 פעמים נוספות.
הוסף את השומן למחבת ברזל גדולה. להפוך את החום בינוני נמוך.
הוסף כמה שיותר taquitos כפי שיתאים בשכבה אחת. לאט חום מכל הצדדים, הופך כל דקה אחרת או משהו כזה. זה עלול לקחת עד 10 דקות. חזור עם הטקיטוס הנותרים.
מגישים עם חסה קצוצה, אבוקדו, לימונים, וכפית נדיבה של סלסה.