ארוחת ערב הערב: תבשיל עוף עם מורל, פול, ותפוחי אדמה באביב
ארוחת ערב הערב: תבשיל עוף עם מורל, פול, ותפוחי אדמה באביב הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1098 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלה דפנה, שאלוט, ציר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: ריזוטו ירקות האביב עם אספרגוס, קישואים, פול, אפונה הצמד, מורלים, ארוחת ערב: בוקטיני עם פול, ו ארוחת ערב: טג'ין האביב של עוף עם תפוחי אדמה ואפונה.
הוראות
חותכים את העוף ל -10 חתיכות. אתה תגמור עם שתי רגליים, שתי ירכיים, שתי כנפיים, ושני שדיים חתוכים לשניים לרוחב.
יוצקים ליטר אחד של מים לסיר להגדיר על חום גבוה. כאשר רותחים, מוסיפים את פול הפגז. מבשלים דקה אחת, ולאחר מכן לנקז במסננת. יש לשטוף מתחת למים קרים כדי להתקרר.
הסר את העור החיצוני הקשה של כל פול פול. השליכו את העורות. תניח את הפולה בצד.
יוצקים את 1 וחצי כפיות שמן זית למחבת גדולה להגדיר על חום גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף את morels, וקמצוץ של מלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז, על 2 דקות.
יוצקים את ציר העוף, ומרתיחים במשך שלוש דקות. כבה את החום והנח מחבת בצד.
יוצקים את כף אחת הנותרים של שמן לתוך מחבת ברזל יצוק גדול או מחבת צלייה גדולה. חתיכות עוף העונה עם מלח ופלפל. הפעל חום גבוה, וכאשר שמן מנצנץ, להוסיף את חתיכות עוף העור בצד למטה. מבשלים חתיכות עד חום זהוב, חמש עד שבע דקות.
הפוך כל חתיכת עוף, ולאחר מכן להוסיף את שיני השום, עלה דפנה, טימין קצוץ, תפוחי אדמה, שאלוט, וקמצוץ של מלח ופלפל. מערבבים היטב, ולאחר מכן להעביר לתנור ומבשלים במשך 15 דקות. מערבבים כל חמש דקות בערך.
יוצקים את morels ומניות עוף, מערבבים שוב, ומבשלים עד העוף מבושל לחלוטין, 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור, ולהגדיר בחזרה על צורב. הפעל חום בינוני ולהוסיף פול וחצי עירית. לבשל עד שהכל משולב, כשלוש דקות.
מגישים חתיכות עוף עם תפוחי אדמה ופול.