ארוחת ערב: חסילונים עם פסטה
ארוחת ערב: חסילונים עם פסטה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 802 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שרימפס, מיץ לימון, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו ארוחת ערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה ברוטב כפרי), ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), ו ארוחת ערב: שרימפס טקילה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. וכמה כפות מלח, ואז מוסיפים את הפסטה. לבשל על פי ההוראות על קופסת הפסטה.
בינתיים, טיפת כף אחת של השמן כף אחת של החמאה למחבת גדולה. ממיסים את החמאה של חום בינוני-גבוה.
מוסיף את שאלוט, שום, פתיתי פלפל אדום. מבשלים עד שאלוט הם שקופים, על 2-3 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים כ -3 דקות, פונים באמצע.
הסר את החסילון כאשר ורוד, ולהניח בצד.
מוסיפים את היין ומיץ לימון למחבת, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את שאר החמאה והשמן. מערבבים את הרוטב
להחזיר את השרימפס למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים את הפסטה סחוטה. לזרוק לשלב הכל.
מוסיפים מעט מי פסטה אם התערובת יבשה מדי.
מגישים עם קמצוץ פטרוזיליה.