ארוחת ערב: כרוב מבושל יבש עם טופו ואפונה
גשו לסופר וקנו זנגביל, כרוב, זרעי חרדל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו ארוחת ערב: טופו שקדים עם אטריות כוסמת ואפונה שלג, ארוחת ערב: אפונה ירוקה ואפונה מתוקה ברוטב שומשום, ו ארוחת ערב: אפונה עם נענע (מתכונים דומים).
הוראות
יבש את טופו עם מגבות נייר. לזרוק קמח על צלחת גדולה.
הוסף חצי טופו ולזרוק בעדינות עד מכוסה באופן שווה. להתנער עודף.
יוצקים ארבע כפות ghee או שמן למחבת ברזל 12 אינץ ' להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים טופו מצופה קמח. לבשל טופו, מפנה מדי פעם, עד חום זהוב מכל הצדדים, כחמש דקות בסך הכל.
הסר טופו ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת. כבה את החום, לנקות בזהירות מחבת, ולחזור עם טופו שנותר.
יוצקים שתי כפות אחרונות של ghee או שמן לתנור הולנדי בגודל בינוני להגדיר על חום גבוה בינוני.
מוסיף זרעי חרדל. מבשלים עד שהם מתחילים לקפוץ, כ -30 שניות.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, שתי כפיות כוסברה, כורכום, asafetida, וסראנו. מערבבים היטב, ומבשלים עד ריחני, בערך דקה אחת.
מוסיפים כרוב וקורט של מלח. לבשל, ערבוב כל דקה, עד מאוד רך, על 15 דקות.
מוסיפים כוסברה נותרת, טופו מטוגן, אפונה, ועוד קמצוץ של מלח. מערבבים היטב ומבשלים עד שהכל חם, כשתי דקות. מתבלים עם יותר מלח לפי הטעם.