ארוחת ערב: מרק צ'דר תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית צמחונית? ארוחת ערב: מרק צ'דר תפוחי אדמה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 564 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חמאה, חלב, גבינת צ'דר חדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ארוחת ערב: מרק צ'דר אנגלי כפרי, ארוחת ערב: מרק כרישה ותפוחי אדמה, ו ארוחת ערב: מרק תפוחי אדמה-שומר מפולפל (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את תפוחי האדמה גזר, בצל, ומניות עוף לסיר גדול, כבד. הפעל חום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות עד שכל הירקות רכים, כ 45 דקות.
עם כעשר דקות לסיום לבשל, יוצקים חלב לסיר קטן ומחממים אותו על אש בינונית-נמוכה. בינתיים, מוסיפים חמאה לסיר בגודל בינוני. להמיס על חום בינוני, ולאחר מכן לאט לטאטא בקמח. לבשל, לטאטא מדי פעם, במשך כשתי דקות. תיזהר לא לתת לו חום.
יוצקים ½ כוס חלב מחומם לתוך סיר בגודל בינוני לטאטא עד חלקה. חזור על התהליך עד שכל החלב יתווסף. מבשלים עד חלקה מעט מעובה, לטאטא מדי פעם, כשלוש דקות יותר. מערבבים בגבינה.
יוצקים את תערובת הגבינה לתוך מרק תפוחי האדמה. מערבבים היטב עד incorporated. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.