ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלט סלק קלוי עם Guajilo צ'ילה ההלבשה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 472 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שיני שום, שרי חומץ, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט סלמון צרוב עם שאלוט צלוי ורוטב צ'ילה, ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב Guajillo צ'ילה, ו ארוחת ערב: סלט פלפל אדום קלוי עם רוטב בייקון וצנוברים.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות. לזרוק את פלחי הסלק עם שמן זית ומלח ולסדר על מחבת צלייה או תבנית אפייה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ומבשלים בתנור עד מזלג חודר בקלות, 30-45 דקות.
הסר את הכיסוי ומבשל במשך 10 דקות נוספות כדי caramelize אותם.
בינתיים, מחממים את השמן במחבת קטנה ומוסיפים את השום. בעוד הוא מתחמם, לקרוע את הגבעולים מן צ ' ילי לפצל אותם לפתוח, רועד את הזרעים. כאשר השום הוא לוהט במרץ השמן הוא חם מספיק; להניח את הצ ' ילי שטוח בשמן טוסט במשך כ 30 שניות, עד שהם מריחים "קלוי" ואת הקרביים הפכו בהירים בצבע.
בזהירות להעביר את צ ' ילי לבלנדר או מעבד מזון קטן ולהוסיף את החומץ בתוספת כפית מלח. ערבבו או תעבדו במשך 30 שניות. לאחר השמן התקרר קצת (לפחות 5 דקות) להוסיף אותו יחד עם השום, ולאחר מכן להתמזג עד חלקה emulsified. זה עלול לקחת דקה או יותר. מתבלים לפי הטעם במלח.
אם באמצעות סלק ירוק או סלק שוויצרי, להוסיף אותם למחבת עם 1/4 כוס מים קמצוץ של מלח וכיסוי. מבשלים מעל חום בינוני עד נבול, ואז לחשוף ולבשל עד רוב הנוזל התאדה. לחלק בין צלחות, העליון עם סלק טפטוף עם שפע של רוטב. פירורי גבינת עיזים בצלחת ומגישים.