קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה

ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלט סלק קלוי עם Guajilo צ'ילה ההלבשה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 472 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שיני שום, שרי חומץ, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט סלמון צרוב עם שאלוט צלוי ורוטב צ'ילה, ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב Guajillo צ'ילה, ו ארוחת ערב: סלט פלפל אדום קלוי עם רוטב בייקון וצנוברים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות. לזרוק את פלחי הסלק עם שמן זית ומלח ולסדר על מחבת צלייה או תבנית אפייה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ומבשלים בתנור עד מזלג חודר בקלות, 30-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הסר את הכיסוי ומבשל במשך 10 דקות נוספות כדי caramelize אותם.
3
בינתיים, מחממים את השמן במחבת קטנה ומוסיפים את השום. בעוד הוא מתחמם, לקרוע את הגבעולים מן צ ' ילי לפצל אותם לפתוח, רועד את הזרעים. כאשר השום הוא לוהט במרץ השמן הוא חם מספיק; להניח את הצ ' ילי שטוח בשמן טוסט במשך כ 30 שניות, עד שהם מריחים "קלוי" ואת הקרביים הפכו בהירים בצבע.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בזהירות להעביר את צ ' ילי לבלנדר או מעבד מזון קטן ולהוסיף את החומץ בתוספת כפית מלח. ערבבו או תעבדו במשך 30 שניות. לאחר השמן התקרר קצת (לפחות 5 דקות) להוסיף אותו יחד עם השום, ולאחר מכן להתמזג עד חלקה emulsified. זה עלול לקחת דקה או יותר. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
אם באמצעות סלק ירוק או סלק שוויצרי, להוסיף אותם למחבת עם 1/4 כוס מים קמצוץ של מלח וכיסוי. מבשלים מעל חום בינוני עד נבול, ואז לחשוף ולבשל עד רוב הנוזל התאדה. לחלק בין צלחות, העליון עם סלק טפטוף עם שפע של רוטב. פירורי גבינת עיזים בצלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
גבינת עיזיםגבינת עיזים
Chard שוויצריChard שוויצרי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'