קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה

ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלט סלק קלוי עם Guajilo צ'ילה ההלבשה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 472 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שיני שום, שרי חומץ, גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט סלמון צרוב עם שאלוט צלוי ורוטב צ'ילה, ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב Guajillo צ'ילה, ו ארוחת ערב: סלט פלפל אדום קלוי עם רוטב בייקון וצנוברים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות. לזרוק את פלחי הסלק עם שמן זית ומלח ולסדר על מחבת צלייה או תבנית אפייה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ומבשלים בתנור עד מזלג חודר בקלות, 30-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר את הכיסוי ומבשל במשך 10 דקות נוספות כדי caramelize אותם.
3
בינתיים, מחממים את השמן במחבת קטנה ומוסיפים את השום. בעוד הוא מתחמם, לקרוע את הגבעולים מן צ ' ילי לפצל אותם לפתוח, רועד את הזרעים. כאשר השום הוא לוהט במרץ השמן הוא חם מספיק; להניח את הצ ' ילי שטוח בשמן טוסט במשך כ 30 שניות, עד שהם מריחים "קלוי" ואת הקרביים הפכו בהירים בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בזהירות להעביר את צ ' ילי לבלנדר או מעבד מזון קטן ולהוסיף את החומץ בתוספת כפית מלח. ערבבו או תעבדו במשך 30 שניות. לאחר השמן התקרר קצת (לפחות 5 דקות) להוסיף אותו יחד עם השום, ולאחר מכן להתמזג עד חלקה emulsified. זה עלול לקחת דקה או יותר. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
אם באמצעות סלק ירוק או סלק שוויצרי, להוסיף אותם למחבת עם 1/4 כוס מים קמצוץ של מלח וכיסוי. מבשלים מעל חום בינוני עד נבול, ואז לחשוף ולבשל עד רוב הנוזל התאדה. לחלק בין צלחות, העליון עם סלק טפטוף עם שפע של רוטב. פירורי גבינת עיזים בצלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
גבינת עיזיםגבינת עיזים
Chard שוויצריChard שוויצרי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי