ארוחת ערב: סלט קיסר של פראן אדריה
מתכון ארוחת ערב: סלט קיסר של פראן אדריה מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 160 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. אם יש לכם גבינת פרמזן, חלמוני ביצה, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף צלוי של פראן אדריה, כנפי העוף של פראן אדריה עם פטריות, ו ירך חזיר של פראן אדריה עם פלפלים קלויים ושמן פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על mediumheat עד מנצנץ, ואז מוסיפים את חתיכות הלחם וזורקים למעיל. מנמיכים את החום ומבשלים בעדינות, משליך את המחבת מדי פעם, עד הלחם פריך אבל עדיין קצת לעיס במרכז, 10-15 דקות.
בינתיים, לשלב את השום ואת אנשובי במעבד מזון קטן (או לרכך דק מאוד ביד ולהוסיף לקערה בינונית) ואת הדופק כדי לרכך לחלוטין את החומרים.
מוסיפים את החלמונים ואת הדופק לשלב, ואז טפטוף בחומץ שרי עם המכונה פועל לשלב באופן מלא.
מוסיפים את השמן עם המכונה פועלת כדי ליצור רוטב עבה, דמוי מיונז (לחלופין, חומץ ושמן ניתן לטאטא לתוך הקערה ביד לאט לאט).
תוסיף חצי מהפרמזן המגורדת לרוטב.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. אם תרצה, להקציף קצת מים (או יותר חומץ) כדי לדלל אותו.
בקערה גדולה, לזרוק את החסה עם הרוטב קרוטונים. מחלקים בין קערות העליון עם שאר פרמזן ופלפל שחור מגורד טרי.