קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ארוחת ערב: עוגות תירס עם גבינת עיזים ובייקון

ארוחת ערב: עוגות תירס עם גבינת עיזים ובייקון
ארוחת ערב הערב: עוגות תירס עם גבינת עיזים ובייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא גבינת עיזים, קמח תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ארוחת ערב: לינגוויני עם סקווש, בייקון, וגבינת עיזים, עוגות תירס עם גבינת עיזים ובייקון, ו ארוחת ערב: ריזוטו תרד עם גבינת עיזים.

הוראות

1
יוצקים 1 כפית שמן למחבת גדולה שאינה מקל להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את התירס ואת הקישואים, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהקישואים מתרככים, שלוש עד חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברת תערובת לקערה גדולה ולתת מגניב במשך חמש דקות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת נפרדת עד פריך. שים בצד כשתסיים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל הירוק, הביצים וקמח התירס לקערה עם התירס והקישואים. מערבבים היטב. למחוק את המחבת nonstick, ולאחר מכן לשפוך את הנותרים 2 כפות של שמן זית ולהפוך את החום בינוני. כאשר השמן מנצנץ, לגרוף על 1/2 כוס של תערובת התירס לשפוך לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הוסף כמו סקופים רבים כמו יהיה קצת בנוחות במחבת. מבשלים עד כל השחמה על הקרקעית, כשלוש דקות. להעיף, וחום בתחתית, כשתי דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מסננים כל עוגה על כמה מגבות נייר. חזור על תהליך זה עד כל תערובת התירס שימש.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מגישים את עוגות התירס מעוטרות עם גבינת עיזים מתפוררת, מלח ופלפל לפי הטעם, ואת הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת עיזיםגבינת עיזים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר