ארוחת ערב: עוגות תירס עם גבינת עיזים ובייקון
ארוחת ערב הערב: עוגות תירס עם גבינת עיזים ובייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא גבינת עיזים, קמח תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ארוחת ערב: לינגוויני עם סקווש, בייקון, וגבינת עיזים, עוגות תירס עם גבינת עיזים ובייקון, ו ארוחת ערב: ריזוטו תרד עם גבינת עיזים.
הוראות
יוצקים 1 כפית שמן למחבת גדולה שאינה מקל להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את התירס ואת הקישואים, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהקישואים מתרככים, שלוש עד חמש דקות.
העברת תערובת לקערה גדולה ולתת מגניב במשך חמש דקות.
בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת נפרדת עד פריך. שים בצד כשתסיים.
מוסיפים את הבצל הירוק, הביצים וקמח התירס לקערה עם התירס והקישואים. מערבבים היטב. למחוק את המחבת nonstick, ולאחר מכן לשפוך את הנותרים 2 כפות של שמן זית ולהפוך את החום בינוני. כאשר השמן מנצנץ, לגרוף על 1/2 כוס של תערובת התירס לשפוך לתוך המחבת.
הוסף כמו סקופים רבים כמו יהיה קצת בנוחות במחבת. מבשלים עד כל השחמה על הקרקעית, כשלוש דקות. להעיף, וחום בתחתית, כשתי דקות.
מסננים כל עוגה על כמה מגבות נייר. חזור על תהליך זה עד כל תערובת התירס שימש.
מגישים את עוגות התירס מעוטרות עם גבינת עיזים מתפוררת, מלח ופלפל לפי הטעם, ואת הבייקון.