ארוחת ערב: עוף מרוקאי עם קומקווט ושזיפים מיובשים
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 300 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. אם $1.51 למנה נופל בתקציב שלך, ארוחת ערב: עוף מרוקאי עם קומקווט ושזיפים מיובשים יכול להיות נהדר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו דלעת, עוף, שזיפים מיובשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: תרד מרוקאי וחומוס, ארוחת ערב הלילה: ראגו מרוקאי עם ביצים עלומות, ו עוף מרוקאי עם לימון, זיתים ושזיפים מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל.
מניחים כמו חתיכות רבות שיכולות להתאים את הסיר בשכבה אחת, ולאחר מכן לבשל עד השחמה משני הצדדים, על 10 עד 12 דקות. חזור עם כל חתיכות שנותרו של עוף. ואז להסיר את העוף ולהניח בצד.
יוצקים את כל אבל כף של השומן, להפחית את החום בינוני, ולהוסיף את הבצל. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד שהם מתחילים חום.
מוסיפים את דלעת סקווש ומבשלים 2 דקות.
מפזרים קינמון, כמון, וזעפרן. מבשלים במשך 30 שניות, או עד ריחני.
יוצקים את ציר העוף. מביאים לרתיחה, dislodging כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת עם כף עץ. החזירו את העוף לסיר והוסיפו את התפוזון, השזיפים המיובשים והדבש. להפחית את החום לרתיחה, לכסות את הסיר, ומבשלים 30 דקות, הפיכת העוף כל 10 דקות בערך.
הסר את הכיסוי ולהפוך את החום גבוה. מבשלים עד שהרוטב מתעבה ומצפה את חתיכות העוף. כבה את החום ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים עם קצת אורז לבן וקמצוץ של כוסברה.