מתכון זה מספק 4 מנות. עם 300 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. אם $1.51 למנה נופל בתקציב שלך, ארוחת ערב: עוף מרוקאי עם קומקווט ושזיפים מיובשים יכול להיות נהדר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכון לנסות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו דלעת, עוף, שזיפים מיובשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: תרד מרוקאי וחומוס, ארוחת ערב הלילה: ראגו מרוקאי עם ביצים עלומות, ו עוף מרוקאי עם לימון, זיתים ושזיפים מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
קונכיות קנלוני
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מניחים כמו חתיכות רבות שיכולות להתאים את הסיר בשכבה אחת, ולאחר מכן לבשל עד השחמה משני הצדדים, על 10 עד 12 דקות. חזור עם כל חתיכות שנותרו של עוף. ואז להסיר את העוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
יוצקים את כל אבל כף של השומן, להפחית את החום בינוני, ולהוסיף את הבצל. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד שהם מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מוסיפים את דלעת סקווש ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
5
מפזרים קינמון, כמון, וזעפרן. מבשלים במשך 30 שניות, או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
זעפרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
6
יוצקים את ציר העוף. מביאים לרתיחה, dislodging כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת עם כף עץ. החזירו את העוף לסיר והוסיפו את התפוזון, השזיפים המיובשים והדבש. להפחית את החום לרתיחה, לכסות את הסיר, ומבשלים 30 דקות, הפיכת העוף כל 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 כוס קומקוואטים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שזיפים מיובשים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
הסר את הכיסוי ולהפוך את החום גבוה. מבשלים עד שהרוטב מתעבה ומצפה את חתיכות העוף. כבה את החום ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.