ארוחת ערב: עוף קטיפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: עוף קטיפה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 979 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, יין אורז, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ארוחת ערב: בון בון צ'יקן, ארוחת ערב: עוף בפרמזן, ו ארוחת ערב: עוף a la Diable (מתכונים דומים).
הוראות
תוסיף הכל חוץ מהעוף והכוסברה לסיר גדול. מביאים לרתיחה.
בזהירות להוריד את העוף בצד השד למטה. מיד להפחית את החום לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים 15 דקות.
כבה את החימום ואל תיגע בסיר במשך 30 דקות. ואז להפוך את הציפור, לכסות, ולתת לשבת עוד 15 דקות.
הסר את העוף. חותכים את הרגליים, הירכיים, ואת הכנפיים ולהגדיר על מגש.
הסר שדיים מן כלוב הצלעות. חותכים את השדיים לפרוסות 1 אינץ ' נגד התבואה.
יוצקים חלק מן הנוזל הלא חוקי על גבי העוף ומקשטים בכוסברה. שמור את שאר הנוזל הלא חוקי לשימוש אחר.