קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ארוחת ערב: צ'וריסו ופריטטה תפוחי אדמה

ארוחת ערב: צ'וריסו ופריטטה תפוחי אדמה
ארוחת ערב הלילה: צ'וריסו ותפוחי אדמה פריטטן נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. גשו לסופר וקנו נקניקיות צ'וריסו, ביצים, מלח ים ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פריטטה תפוחי אדמה וקייל, ארוחת ערב הלילה: בוריטו ארוחת בוקר עם צ'וריסו, תפוחי אדמה וביצה, ו ארוחת ערב: פריטטה עם תירס, בצל ירוק ותפוח אדמה.

הוראות

1
להביא סיר של מים מלוחים להרתיח ולבשל את חתיכות תפוחי אדמה עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לנקז ולחזור לסיר שלהם כדי קיטור יבש. מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בינתיים, להכות את הביצים בקערה עם מלח ופלפל ולפרוס את שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים אותם לקערה ומכסים במיץ לימון, טיפת שמן זית וקמצוץ מלח ופלפל. צבטו באצבעותיכם כדי להתלבש ואפשרו להם להשרות, מה שירכך את טעמם הקשה הגולמי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
הסר את צ ' וריסו וגושי תפוחי אדמה, משאיר את השמן מאחור, ולהוסיף את עלי הרוזמרין. מבשלים אותם על חום גבוה עד שרק מתחיל לפריך, ואז לשפוך את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את צ ' וריסו וחתיכות תפוחי אדמה למחבת, מפיצים באופן שווה, ומחליקים את המחבת לתנור שנחשף. מבשלים עד שהביצים מתנפחות וחומות קלות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים את הפטרוזיליה עם שאלוט ולפזר אותו על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים באופן מיידי.