קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

ארוחת ערב: צדפות ים alla קפרזה

ארוחת ערב: צדפות ים alla קפרזה
ארוחת ערב: צדפות ים alla קפרזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 249 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 95 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עלי בזיליקום, עגבניות ירושה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: Pastan Alla Puttanesca, ארוחת ערב: Pastan alla נורמה, ו ארוחת ערב: Saltimboccan alla Romana (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מראש גז או גריל פחם עם פיאצה או מחממים בתוך מחבת ברזל יצוק גדול, או מחממים את המחבת על הכיריים (ראה הערה).
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מניחים את פרוסות הבצל האדום על פני השטח החמים ללא שמן ומתבלים את החלק העליון עם מלח. מבשלים עד רך חרוך, 5-7 דקות. הפוך, צד שני בעונה, ומבשל עד שהצד השני חרוך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בינתיים, מניחים עגבניות בקערת ערבוב גדולה וקורעים את עלי בזיליקום מעליהם. לאחר הבצל מבושל מקורר מעט, להפריד לטבעות לפזר על העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
טפטוף עם 4 כפות שמן זית מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
5
להניח תערובת עגבניות על מגש.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6
בזהירות לגלף תבנית דמקה לתוך צד אחד של כל צד (בערך 1/4 אינץ ' עמוק) ולזרוק אותם עם מלח, פלפל, ונותר 2 כפות שמן זית. מחממים משטח בישול עד חם מאוד, ואז לבשל את הצדפות, עיצוב למטה, עד הזהב מבושל כמעט דרך, 5-7 דקות. הפוך ומבשל רק 30 שניות בצד השני, ואז להסיר מהחום. מסדרים על סלט עגבניות, לסחוט את חצאי לימון על הכל, העליון עם מלח ים קשקשי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(צינור גדול)(צינור גדול)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קליפות מלימוןקליפות מלימון
7
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.