ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם פטריות ואנשובי
ארוחת ערב הערב: רוטב עגבניות עם פטריות ואנשובי עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 733 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אנשובי, שמן זית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פטריות Bhaji (פטריות ברוטב עגבניות בצל), ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו ארוחת ערב: סטייק עם חמאת אנשובי.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות, עד רך. להפוך את החום גבוה ולהוסיף את הפטריות, בישול עד שכל הלחות התאדה.
מוסיפים את האנשובי ומבשלים דקה עד שהם מתחילים לרכך ולהמיס לתוך הרוטב, ואז מוסיפים את העגבניות והרוזמרין. עונה לטעום ומבשלים במשך 10-15 דקות.
בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה.
מסננים,שומרים קצת מי פסטה, ואז מוסיפים לקערה ומגישים עם הרוטב. לזרוק היטב, הוספת קצת מים בישול פסטה במידת הצורך, ולאחר מכן העליון עם הגבינה ומגישים.