ארון מקרגו, סטייק צ'ילי פהיטה ג' וניור.
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך צלעות בקר קצרות, אבקת צ'ילי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו המבורגר פהיטה סטייק, סטייק פהיטה צלוי, ו טאקו פהיטה סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1/4 כוס שמן קנולה בסיר מרק גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מתבלים את הצלעות הקצרות עם מלח ופלפל וצורב עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
להעביר את הבשר לסיר גדול אחר (להגדיר את הסיר הראשון בצד) ולהוסיף את המרק. מכסים ומבשלים עד מכרז, על 1 שעה 30 דקות.
בינתיים, לחמם את השמן 1 כוס הנותרים בסיר שמורות על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, פלפל, כמון, אבקת צ ' ילי, אורגנו, קמח, 1 פלפל כף, ומלח לפי הטעם. לבשל, ערבוב, עד הקמח הוא חלק, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום והניח בצד עד הבשר נעשה.
להעביר את הצלעות הקצרות ללוח חיתוך; לכסות את המרק ולהניח בצד.
תן לבשר להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות.
מניחים את הסיר עם הירקות מעל חום בינוני גבוה. לאט להוסיף את המרק חם לטאטא עד חלקה. מערבבים את הצלעות הקצרות הקצרות ואת השעועית, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה, כ 15 דקות. מצקת לתוך קערות ומקשטים עם ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה, גבינה ורצועות טורטייה מטוגנות, עבור מחנק נוסף קטן.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 58 דולר לבקבוק.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
הבציר 2016 של פינו רכס האזמרגד שלהם הוא ממוקד במיוחד ותוסס, לראווה להפליא שורשי העמק הירוק שלה. דובדבן בהיר, קופסת סיגרים, וניחוחות עוגת ריבס מובילים את הדרך, ואחריו ריחות כהים יותר של אוכמניות, אוכמניות, ופריחת פטל לאחר זמן בכוס. הערות מלוחות של קורנית, הל וציפורן לספק שכבה נוספת של מורכבות. הפה מלא פרי מתוק של דובדבן/ברי קטיפה, נישא על טאנינים המשרד, נותן את היין כי חושניות שמחזיק אותך חוזר לעוד. עוגת דובדבנים כהה עם תבלינים אגוז מוסקט מהדהדת בגימור האנרגטי. התווים המלוחים, החריף של גבינת צ ' דר עז מיושנת מביאים את הפרי המתוק ביין, כמו גם בשר חזיר מעושן מעושן, או ברוסקטה פטריות.