קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארטיקים מ ' חטיפים קלאסיים עשויים מאפס

ארטיקים מ ' חטיפים קלאסיים עשויים מאפס
אם יש לכם סוכר מגורען, חצי וחצי, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. מתכונים דומים: מנגו Creamsicles-חטיפים ללא גלוטן ללא סוכר לילדים, לימון ליים 'Creamsicles': מבוגר לקחת על פופ קפוא קלאסי, ו הכי טוב עשוי מאפס בראוניז.

הוראות

1
הפוך את בסיס גלידת וניל: להביא את הקרם לרתיחה חשופה בסיר 1 ליטר מעל חום בינוני נמוך, רק עד שהוא מהביל בועות קטנות טופס סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום וקצף בסוכר ווניל עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
העברה לקערה נקייה, כיסוי, ומקרר לפחות 4 שעות או עד צונן לחלוטין. כאשר בסיס הגלידה הוא מקורר לחלוטין, להקפיא אותו במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. כאשר הוא השלים את המחזור שלה הגלידה תהיה עקביות של רך לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להרכיב את הארטיקים: מלא לחלוטין 6 (3-אונקיה) כוסות דיקסי עם הגלידה, להכניס מקלות ארטיק, להקפיא במשך 2 שעות עד מוקשה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
5
בעוד שכבת הוניל מתקררת, מקציפה את מיץ התפוזים, חצי וחצי, ואבקת סוכר יחד בכוס מדידה נוזלית. הגדר 6 (5-אונקיה) כוסות דיקסי על צלחת קטנה, מקפיא בטוח או תבנית אפייה ויוצקים 1/4 כוס של תערובת מיץ תפוזים לתוך כל כוס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חצי וחציחצי וחצי
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לקלף את כוסות דיקסי מהגלידה הקפואה ולהכניס את הקפיץ לתוך כוסות דיקסי מלאות מיץ תפוזים, דוחף למטה כדי לעקור את המיץ ולכסות את הגלידה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
7
הוסף עוד מיץ כדי לכסות לפי הצורך. ייתכן שיהיה עליך לשקול את הגלידה למטה עם תבנית אפייה נוספת ושקית של אפונה קפואה כדי לוודא שכבת וניל נשאר שקוע.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
להקפיא במשך 4 שעות, עד המיץ הוא קשוח לחלוטין. לקלף את כוסות דיקסי לפני ההגשה. אחסן את הארטיקים במקפיא במיכל אטום למשך חודש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס