ארטישוק & רחב שעועית טארט עם פסטו גרגיר הנחלים
ארטישוק & טארט שעועית רחבה עם פסטו גרגיר הנחלים דורש בערך 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 534 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו מאפה עם פירורי קצר, אגוז אורן, לב ארטישוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כבש, ארטישוק, וטאג'ין שעועית רחבה, שעועית רחבה, חזיר וגבינה טארט, ו פסטו שעועית רחבה כתוש.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
מרדדים את הבצק ו קו פח 28cm טארט. תרגע ל-30 דקות. בינתיים, תכין את הפסטו.
מניחים את גרגר הנחלים, צנוברים, פרמזן, שמן זית ומיץ לימון בתהלוכת מזון ובליץ לרוטב עבה. מתבלים לפי הטעם ומניחים בצד.
מבשלים את השעועית הרחבה במשך 1 דקות במחבת של מים רותחים.
מסננים ורענון מתחת למים קרים, ולאחר מכן לקלף את השכבה החיצונית.
מניחים את השעועית הקלופה לצד אחד.
קו טארט עם משומן נייר חסין וממלא עם שעועית אפייה.
אופים במשך 10 דקות, להסיר את הנייר ואת השעועית ומבשלים 15 דקות יותר עד הזהב אור.
הסר מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה 180c / 160c מאוורר / גז
שים בצד את המאפה בזמן שאתה מכין את המילוי.
מערבבים את הריקוטה ואת frache crme עם ביצים מכות. מערבבים את הגבינה ואת גרידת לימון, ואז לקפל את השעועית הרחבה, דואג לא לשבור או למחוץ.
מורחים על המקרה טארט, אז במקום לבבות ארטישוק על גבי.
אופים במשך 30-40 דקות, להסיר ולהגיש חם עם פסטו גרגיר הנחלים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "