קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

ארטישוק & רחב שעועית טארט עם פסטו גרגיר הנחלים

ארטישוק & רחב שעועית טארט עם פסטו גרגיר הנחלים
ארטישוק & טארט שעועית רחבה עם פסטו גרגיר הנחלים דורש בערך 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 534 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו מאפה עם פירורי קצר, אגוז אורן, לב ארטישוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כבש, ארטישוק, וטאג'ין שעועית רחבה, שעועית רחבה, חזיר וגבינה טארט, ו פסטו שעועית רחבה כתוש.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מרדדים את הבצק ו קו פח 28cm טארט. תרגע ל-30 דקות. בינתיים, תכין את הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים את גרגר הנחלים, צנוברים, פרמזן, שמן זית ומיץ לימון בתהלוכת מזון ובליץ לרוטב עבה. מתבלים לפי הטעם ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
לא מגן מקומילא מגן מקומי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
מבשלים את השעועית הרחבה במשך 1 דקות במחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים ורענון מתחת למים קרים, ולאחר מכן לקלף את השכבה החיצונית.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מניחים את השעועית הקלופה לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
7
קו טארט עם משומן נייר חסין וממלא עם שעועית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
8
אופים במשך 10 דקות, להסיר את הנייר ואת השעועית ומבשלים 15 דקות יותר עד הזהב אור.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
שים בצד את המאפה בזמן שאתה מכין את המילוי.
11
מערבבים את הריקוטה ואת frache crme עם ביצים מכות. מערבבים את הגבינה ואת גרידת לימון, ואז לקפל את השעועית הרחבה, דואג לא לשבור או למחוץ.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12
מורחים על המקרה טארט, אז במקום לבבות ארטישוק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
אופים במשך 30-40 דקות, להסיר ולהגיש חם עם פסטו גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "