ארטישוק & טארט שעועית רחבה עם פסטו גרגיר הנחלים דורש בערך 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 534 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו מאפה עם פירורי קצר, אגוז אורן, לב ארטישוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כבש, ארטישוק, וטאג'ין שעועית רחבה, שעועית רחבה, חזיר וגבינה טארט, ו פסטו שעועית רחבה כתוש.
הוראות
1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים את הבצק ו קו פח 28cm טארט. תרגע ל-30 דקות. בינתיים, תכין את הפסטו.
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.