ארטישוק בגריל
ארטישוק בגריל יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 מתכון שחיפשת. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך לימון, שמן זית כתית מעולה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ארטישוק בגריל, ארטישוק בגריל, ו ארטישוק בגריל.
הוראות
מניחים עשבי תיבול טריים קצוצים בקערה קטנה (לא עלה דפנה), מכסים בשמן זית. מיקרוגל על חום גבוה במשך 30 שניות (או שמן חום ועשבי תיבול על הכיריים עד חם).
תן עשבי תיבול תלול בשמן זית חם בזמן שאתה מכין את הארטישוקים.
הכן את הארטישוקים: הכן סיר גדול עם אינץ ' של מים בתחתית.
מוסיפים את שיני השום החתוכות ואת עלה המפרץ, ומניחים מדף אדים בסיר.
כדי להכין את הארטישוקים, יש טריזי לימון מוכן. אם אתה רוצה מצגת נחמדה, להשתמש במספריים כדי לגזור את הקצוות המחודדים של עלי הארטישוק. כפי שאתה לקצץ את הארטישוקים, לשפשף את האזורים לחתוך עם מיץ מן פלחי לימון כדי למנוע ארטישוקים מלהפוך חום חמצון.
השתמש מקלף ירקות לחתוך את השכבה החיצונית העבה של גבעולי הארטישוק. לקצץ את הגבעולים 2 אינץ ' מבסיס הארטישוק.
חותכים ולזרוק את העליון 1/2 אינץ ' של הארטישוקים.
חותכים את הארטישוקים לשניים.
השתמש בכפית מתכת חזקה כדי לגרוף את החנקים המטושטשים ואת עלי הארטישוק הפנימיים הקטנים. לשפשף מיץ לימון על כל החלק הפנימי וחשוף לחתוך אזורים של ארטישוק.
מחממים את המים בסיר הגדול עם מתלה קיטור על גבוה. כשזה מגיע לרתיחה, להפחית את החום בינוני גבוה ומניחים את חצאי הארטישוק, לחתוך בצד למטה על מתלה האדים.
כיסוי. קיטור במשך 20 דקות (פחות או יותר, בהתאם לגודל של הארטישוקים), עד שאתה יכול בקלות לשלוף את העלים החיצוניים, ואתה יכול לחדור את הלב בקלות עם סכין.
ארטישוק יכול להיות רק קצת פחות מבושל מאשר יהיה בדרך כלל מושלם עבור ארטישוקים מאודים, כפי שאתה תהיה בישול אותם עוד יותר על הגריל.
גריל ארטישוק: להכין את הגריל שלך לחום ישיר, גבוה. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את הארטישוק בכל רחבי עם שמן חדור עשב.
מניחים את חצאי הארטישוק לחתוך בצד למטה על סורגי הגריל. כיסוי, וגריל במשך 5 עד 10 דקות, עד שיש לך סימן גריל נחמד על הצדדים לחתוך של ארטישוק.
כדי לשרת, מפזרים את הצדדים לחתוך עם מיץ לימון יותר.
מגישים לבד או עם מיונז, remoulade, או איולי.