קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ארטישוק בגריל

ארטישוק בגריל
ארטישוק בגריל יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 מתכון שחיפשת. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך לימון, שמן זית כתית מעולה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ארטישוק בגריל, ארטישוק בגריל, ו ארטישוק בגריל.

הוראות

1
מניחים עשבי תיבול טריים קצוצים בקערה קטנה (לא עלה דפנה), מכסים בשמן זית. מיקרוגל על חום גבוה במשך 30 שניות (או שמן חום ועשבי תיבול על הכיריים עד חם).
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תן עשבי תיבול תלול בשמן זית חם בזמן שאתה מכין את הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
3
הכן את הארטישוקים: הכן סיר גדול עם אינץ ' של מים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את שיני השום החתוכות ואת עלה המפרץ, ומניחים מדף אדים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
כדי להכין את הארטישוקים, יש טריזי לימון מוכן. אם אתה רוצה מצגת נחמדה, להשתמש במספריים כדי לגזור את הקצוות המחודדים של עלי הארטישוק. כפי שאתה לקצץ את הארטישוקים, לשפשף את האזורים לחתוך עם מיץ מן פלחי לימון כדי למנוע ארטישוקים מלהפוך חום חמצון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
6
השתמש מקלף ירקות לחתוך את השכבה החיצונית העבה של גבעולי הארטישוק. לקצץ את הגבעולים 2 אינץ ' מבסיס הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
7
חותכים ולזרוק את העליון 1/2 אינץ ' של הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
8
חותכים את הארטישוקים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
9
השתמש בכפית מתכת חזקה כדי לגרוף את החנקים המטושטשים ואת עלי הארטישוק הפנימיים הקטנים. לשפשף מיץ לימון על כל החלק הפנימי וחשוף לחתוך אזורים של ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1
מחממים את המים בסיר הגדול עם מתלה קיטור על גבוה. כשזה מגיע לרתיחה, להפחית את החום בינוני גבוה ומניחים את חצאי הארטישוק, לחתוך בצד למטה על מתלה האדים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
כיסוי. קיטור במשך 20 דקות (פחות או יותר, בהתאם לגודל של הארטישוקים), עד שאתה יכול בקלות לשלוף את העלים החיצוניים, ואתה יכול לחדור את הלב בקלות עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
ארטישוק יכול להיות רק קצת פחות מבושל מאשר יהיה בדרך כלל מושלם עבור ארטישוקים מאודים, כפי שאתה תהיה בישול אותם עוד יותר על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
גריל ארטישוק: להכין את הגריל שלך לחום ישיר, גבוה. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את הארטישוק בכל רחבי עם שמן חדור עשב.
מרכיבים שתצטרך
שמן חדורשמן חדור
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מפזרים מלח בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מניחים את חצאי הארטישוק לחתוך בצד למטה על סורגי הגריל. כיסוי, וגריל במשך 5 עד 10 דקות, עד שיש לך סימן גריל נחמד על הצדדים לחתוך של ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
כדי לשרת, מפזרים את הצדדים לחתוך עם מיץ לימון יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
8
מגישים לבד או עם מיונז, remoulade, או איולי.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
RemouladeRemoulade
איוליאיולי